YumiLashes | Heléns Beautycenter
info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Fransböj i Borås

YumiLashes- Fransböj

YumiLashes är en revolutionerande, professionell fransbehandling speciellt framtagen för dem som är känsliga mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc.

De milda ingredienserna, nourishinpackningen den unika tekniken och keratinmascaran skiljer YumiLashes från andra lashlift/permanent fransböjning. YumiLashes hjälper till att fransarna håller längre och blir starkare på lång sikt.

Boka Online

Nourishinpackningen (som inte får tvättas bort på minst 24 timmar) är en djupt återfuktande och reparerande fransinpackning som hjälper till att stärka det keratinet som naturligt finns i fransarna. Nourish innehåller Panthenol, en kraftfull ingrediens som verkar anti-inflammatoriskt, skyddande och återfuktande. Nourishen har också funktion till att dra in keratinet från keratinmascaran som avslutas i behandlingen. Ger näring till fransar och hjälper att bevara sin egen fukt, samt ger fransar en sammetslikande barriär.

Vidare, i motsats till annan “lash-lift” och franspermanent så böjer vi inte fransar, vi lyfter fransarna från rötterna. Detta gör att vi minimerar risken att ge överböjda fransar som upplevs krusiga och lockiga. Därför blir fransar lika fina tills de successivt ramlar av. Upprepade Yumilashes behandlingar förlänger fransarnas livscykler och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt. Alltså, ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet.

Vad är skillanden mellan Lash Lift och YumiLashes?

YumiLashes is the original Lash Lift! En vanlig föreställning är att Lash Lift är synonymt med YumiLashes. Så är dock inte fallet, även om man kan få liknande resultat direkt efter en behandling. YumiLashes är en väl beprövad produkt från Frankrike som funnits på marknaden i över 11 år! På engelska finns det olika benämningar för Yumilashes – eyelash enhancement, lash lamination, keratin lash lift –  dock inte att misstas för Keratin Lash lift (YumiLashes i USA) med uttrycket Lash Lift i Sverige (permanent fransböjning). Sammansättningen på YumiLashes produkten är vida skild från jämförbara behandlingar. YumiLashes är en långsiktig behandling som bibehåller fransarnas styrka och längd på längre sikt.

Varför YumiLashes?

YumiLashes skapades ursprungligen för alla som är känsliga mot permanent fransböjning, mascara, färg, starka kemikalier dvs ingredienserna är milda och framförallt anpassade för känsliga ögon och hud. YumiLashes har en beprövad produkt som existerat i 10 år och erbjuder ett komplett sortiment av produkter som håller hög kvalitet och ger det bästa resultatet! En avancerad franslyft teknik som syftar till att lyfta egna fransar (inte böja därför blir fransarna inte överböjda!). Behandlingen är räddningen för dig som skadat dina fransar (t ex med dåliga fransförlängningar)

 

© Heléns Beautycenter 2020