info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Wellaplex i Borås

Wellaplex

Vi introducerar WELLAPLEX som är utrustad med Opti pH System, en teknologi som hjälper till att rekonstruera insidan av hårstrået för ett starkare hår och speciellt utvecklad för att användas tillsammans med Wella Professionals egna färgprodukter.

Wellaplex ska helst utföras i en kur-behandling på 4 ggr.

Välkommen för att boka din behandling!

För att boka i Borås, klicka här >>

Vad är Wellaplex?

Kollektionen består av tre nya produkter:

  • No1 Bond Maker, som hjälper till att skapa styrka i håret under blekning och färgning.
  • No2 Bond Stabilizer som stärker banden i håret, återställer PH-värdet och stärker hårets struktur efter en kemisk behandling.

(Både No1 och No2 används på salong under färgning eller fristående behandling).

  • No3 Hair Stabilizer, är till för hemmabruk och hjälper till att hålla håret starkt, fint och mjukt fram till nästa WELLAPLEX-behandling i salong.

Vetenskapen bakom WELLAPLEX:s stärkande behandling är Opti pH System som försäkrar dig om att håret håller sig hälsosamt genom alla steg i färgprocessen. För att fullt dra nytta av salongsbehandlingen rekommenderas användning av No3 Hair Stabilizer för hemmabruk en gång i veckan, för att hålla håret starkt mellan salongsbesöken.

Med WELLAPLEX kan både vågade och mer subtila hårförändringar utföras med försäkran om att håret kommer att vara mer hälsosamt, flexibelt och mer hanterligt. Slutresultatet blir den färgförändring som du alltid efterfrågat och ett starkare, friskare hår.


© HBC 2024