info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Mörka ringar/påsar under ögonen i Borås & Göteborg

Sunekos® 200

Besväras du av mörka ringar eller påsar under ögonen? 

Har du provat olika krämer och behandlingar utan resultat? 

Nu har vi äntligen funnit lösningen på det! 

Vi har fått in en ny unik injektionsbehandling för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögat.

För att boka i Göteborg, klicka här >>

För att boka i Borås, klicka här >>

Vad är Sunekos® 200?

Produkten heter Sunekos® 200 och består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning avaminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Behandlingen tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. 

Vem kan göra behandlingen?

Sunekos® 200 kan användas på alla hudtyper samt på olika områden av kroppen såsom ansikte, hals, dekoltage, och händer. Den är speciellt effektiv i annars svårbehandlade områden såsom pannan och området runt ögonen för att ta bort påsar och mörka ringar.

Hur länge håller resultatet?

Beroende på patient och deras hudkvalitet håller behandlingen i snitt sex månader innan man behöver upprepa behandlingen.

Vilka är de främsta fördelarna med Sunekos 200?

Intradermala behandlingar med Sunekos 200 rättar till och förbygger tecken på åldrande. Sunekos är den enda naturliga produkten inom estetisk medicin som stimulerar produktionen av kollagen samt elastin samtidigt som den återställer volymförlust och förbättrar hudens elastictet.

Hur snabbt kan jag återgå till mina normala aktiviteter efter en behandling?

Behandlingen har ingen “downtime” så man kan återgå direkt till sina normala aktiviteter.

Hur lång tid tar en behandling?

Beroende på vilket område man behandlar så utför man en kur på mellan 3-4 gånger under en period på mellan 3-4 veckor. Varje behandling tar i snitt ca 15 minuter.

Företaget – Sunekos Laboratories

Sunekos Laboratories är den estetiska avdelningen hos Professional Dietetics, ett italienskt FoU-företag som är specialiserade på aminosyror.

Deras specialitet är patenterade formuleringar innehållande aminosyror och deras forskning och utveckling bygger på att utnyttja aminosyrans biologiska mångfald samt synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och dess fysiologiska balans.

Bolaget har sedan starten 1996 mer än 40 europeiska och internationella patent på sina över 50st medicintekniska produkter .

 

Vill du veta mer om produkten eller boka tid för behandling? Tveka inte att kontakta oss.


© HBC 2024