info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Spraytan i Borås

Spraytan

– gör dig gyllenbrun direkt!

Boka in en spraytan hos oss på HBC i Borås och gå ut från salongen med en naturlig bränna, gyllene och intensiv som om du har legat i solen flera dagar. Utan att lukta gammal brun utan sol…

För att boka i Borås, klicka här >>

SPRAYTAN MED INNOVATIV OCH UNIK FORMULA

Efter många års forskning och kliniska tester har SHORT CHANNEL, i samarbete med de bästa forskningsinstituten och dermatologerna i Italien, börjat tillverka en ny revolutionerande spraytan-vätska. Vätskan innehåller bara naturliga ingredienser som är godkända av FDA.

Vätskan är fri från alkohol, olja, parabener och erytrulos och innehåller ekologiska ingredienser, vilket eliminerar risken för allergiska reaktioner.

Denna nya formula, utan kemikalier eller biverkningar, är berikad med naturliga och fuktgivande ämnen som tillsammans med DHA ger en naturlig färg med en fin lyster.

Behandlingen

Vi börjar alltid med en konsultation där du får all information du behöver och svar på dina frågor. Vi bestämmer tillsammans hur brun du vill bli.  Därefter får du byta om till engångstrosa och ett par fotskydd för att du inte skall bli brun under fotsulorna. Hårband och hårspännen har vi så att du lätt kan sätta upp håret om du har långt hår. Behandlingen tar 3-4 min och därefter får du stå framför en fläkt och torka någon minut på varje sida. Sedan är det bara att klä sig och gå ut på stan med en härligt fräsch brun färg som inte luktar gammal BUS. Huden känns silkeslen och återfuktad. Du kan duscha efter 6 timmar. Då försvinner den kosmetiska färgen och den nya bruna färgen från behandlingen stannar kvar på huden 5-7 dagar.

Att tänka på före behandlingen

Om du ska vaxa/raka dig på kroppen gör det senast 48h innan behandlingen med spraytan.

© HBC 2024