info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Spraytan i Borås

Fräscht gyllenbrun

– Spraytan som gör dig brun direkt!

Gå ut från oss med en naturlig bränna, gyllene och intensiv som om du har legat i solen flera dagar. Utan att lukta gammal brun utan sol…

För att boka i Borås, klicka här >>

EN INNOVATIV OCH UNIK FORMULA

Efter många år av efterforskning och kliniska tester, har SHORT CHANNEL i samarbete med de mest prestigefyllda efterforskningsinstituten och dermatologerna i Italien, börjat producera en ny revolutionerande spraytan-vätska. Vätskorna innehåller endast naturliga beståndsdelar som alla är godkända av FDA.

Vätskan är utan alkohol, olja, parabener eller erytrulos och innehåller ekologiska ingredienser som helt eliminerar riskerna för allergiska reaktioner.

Denna nya formula, utan några kemiska ingredienser eller kontraindikationer är berikad med naturliga och fuktgivande beståndsdelar som kombinerat med DHA, gör färgen mer naturlig och med en fin glöd.

Behandlingen

Vi börjar alltid med en konsultation där du får all information du behöver och svar på dina frågor. Vi bestämmer tillsammans hur brun du vill bli.  Därefter får du byta om till engångstrosa och ett par fotskydd för att du inte skall bli brun under fotsulorna. Hårband och hårspännen har vi så att du lätt kan sätta upp håret. Behandlingen tar 3-4 min och därefter får du stå framför en fläkt och torka någon minut på varje sida. Sedan är det bara att klä sig och gå ut på stan med en härligt fräsch brun färg som inte luktar gammal BUS. Huden känns silkeslen och återfuktad. Du kan duscha efter 6 timmar. Då försvinner den kosmetiska färgen och den nya bruna färgen från behandlingen stannar kvar på huden 5-7 dagar.

Att tänka på före behandlingen:

Vax/Rakning

Om du ska vaxa/raka dig på kroppen gör det senast 48h innan spraytan

© HBC 2024