info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

PRX T-33 i Borås & Göteborg

PRXT33

Har du problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr, linjer eller ytliga rynkor?

Önskar du få mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar?

Då har vi lösningen för dig!

PRX T-33 är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika är att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.

Välkommen på en konsultation så berättar vi mer!

För att boka i Göteborg, klicka här >>

För att boka i Borås, klicka här >>

PRX T-33 är en ”snällare” behandling än traditionell TCA peeling och anledningen till det är den unika patenterade formulan bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojic-syra. Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

PRX T-33 används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera t.ex. rynkor och linjer, pigmenteringar/ solfläckar, torr hud, förlorad elasticitet, melasma, åldrad hud, ärrbildningar och bristningar. Behandlingen är dessutom möjlig att kombinera med en rad estetiska teknologier som bl.a. injektionsbehandlingar, fraktionerad laser, microdermabrasion, mesoterapi, microneedling, plasmaljus, trådning, PRP/vampyrbehandling. PRX T-33 är klassad som en medicintekniskt produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

Välkommen på en konsultation så berättar vi mer!

Vanliga frågor och svar:

1. När ska man tvätta ansiktet?

Dagen efter

2. Kan man använda produkter med syror i

Nej, inte 48h innan och 1 vecka efter. Därför rekommenderas endast deras egna produkter under kuren som både  balanserar ph-värdet och hjälper till att huden återhämtar sig fortare. Efter behandlingen får du med dig speciell hemmavård som räcker ca. 5-7 dagar.

3. När kan man använda Dermapen?

14 dagar efter behandling, om du inte väljer att boka en kombinationsbehandling där vi utför Dermapen och PRX T-33 parallellt under samma behandling.

4. Kan man använda make up efter behandling.

Undvik helst detta då man inte bör tvätta ansiktet samma dag.

 

Pris: 1700 kr/behandling. Ofta utförs PRX T-33 i kur om 4-5 tillfällen för ett maximalt resultat. Är du Benefit Client får du 10% på ovan pris och betalar istället 1530 kr, läs mer om hur du blir Benefit Client här.

 

 


© HBC 2024