info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

PRXT33

Har du problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr, linjer eller ytliga rynkor?

Önskar du få mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar?

Då har vi lösningen för dig!

PRXT33 är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika är att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.

Välkommen på en konsultation så berättar vi mer!

Boka Online

PRXT33 är en ”snällare” behandling än traditionell TCA peeling och anledningen till det är den unika patenterade formulan bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojliksyra. Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

PRXT 33 används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera t.ex. rynkor och linjer, pigmenteringar/ solfläckar, torr hud, förlorad elasticitet, melasma, åldrad hud, ärrbildningar och bristningar. Behandlingen är dessutom möjlig att kombinera med en rad estetiska teknologier som bl.a.injektionsbehandlingar, fraktionerad Laser, microdermabrasion, mesoterapi, microneedling, plasmaljus, trådning, PRP/vampyrbehandling. PRXT33 är klassad som en medicintekniskt produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

Välkommen på en konsultation så berättar vi mer!

Vanliga frågor och svar:

1. När ska man tvätta ansiktet?

-dagen efter

2. Kan man använda produkter med syror i

-nej inte 48h innan och 1 vecka efter. Därför rekommenderas endast deras egna produkter under kuren som både  balanserar ph-värdet och hjälper till att huden återhämtar sig fortare.

3. När kan man använda Dermapen?

-14 dagar efter behandling, annars som kombination under behandlingen

4. Kan man använda make up efter behandling.

-undvik helst då man inte bör tvätta ansiktet samma dag.


© Heléns Beautycenter 2021