Ögonlockslyft i Borås - Borås - Heléns Beautycenter
info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Icke-kirurgiskt lyft i Borås

Ögonlockslyft med Plasma ljus i Borås

Ultra V Plasma uppstramning
En effektiv och vetenskapligt beprövad metod för att icke – kirurgiskt behandla hängande ögonlock, lös hud/ påsar under ögonen eller rynkor/fina linjer i ögonområdet.

Ultra V Plasma är en säker och effektiv behandling som gör det möjligt att återskapa en vaknare blick. Behandlingen kan även genomföras på lös hud och fina linjer som exempelvis rökrynkor eller för att ta bort hudförändringar.

Behandlingen passar både män och kvinnor – Kontakta oss så undersöker vi just dina förutsättningar för en uppstramning kring ögonområdet.

Boka Online

Hur går behandlingen till?

Kliniska studier har påvisat att värme har en uppstramande effekt av huden. Ultra V Plasma behandlingen baseras på plasma energi som under kontrollerade former penetrerar huden vilket får medför en åtstramande av det aktuella området.

Vilka resultat kan förväntas?

Redan direkt efter behandlingen ses ett tydligt lyft av det behandlade området. Full effekt av behandlingen kan förväntas efter cirka tre månader. Resultatet är permanent men det går att upprepa behandlingen om ytterligare resultat önskas. Beroende på utgångsläge rekommenderas 1 – 3 behandlingar.

Effektiv, säker och icke-kirurgiskt ögonlockslyft


© Heléns Beautycenter 2020