Nyhetsbrev | Heléns Beautycenter
info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Nyhetsbrev

Nu var det länge sedan ni fick ett nyhetsbrev från oss, med tanke på att det har funnits/finns annat att tänka på i Covidtider. 

Vår kunskap och vårt utbud växer

Vi har inte varit overksamma under året- vi har byggt till en helt ny fräsch toppmodern hudvårdsklinik. Den har etablerats med målet att vara en av Sveriges mest kompletta kliniker, med de senaste maskinerna från marknadens ledande leverantörer. Eller vad sägs om dessa premiummaskiner?

Genius, Exilis, Emsella, Synergi, Facescanner,  Läs mer om maskinerna här

Med dessa marknadsledande maskiner och tillhörande topputbildningar känner vi oss trygga och påstår ödmjukt att vi är rustade att hjälpa dig med det mesta inom estetik, såsom hudhälsa, kroppsskulptering och hårproblem.

Och när öppnar vi upp kliniken?

 Pga rådande situation har vi valt att sprida ut vår invigning under en hel vecka. V21 öppnar vi varsamt och försiktigt upp kliniken. Ni är alla hjärtligt välkomna att boka upp en Personlig estetisk guidning på 45 minuter. Fin Goodibag (så länge lagret räcker), personlig rundvandring på kliniken och fina erbjudanden kommer våra Guidnings kunder att få.

Boka din personliga estetiska guide!

I denna unika 45-minuters konsultation scannar hudterapeuten din hud i den toppmoderna facescannern och går igenom resultatet. Vi dokumenterar dit utseende genom att vi fotar dig och diskuterar därefter gemensamt hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att nå ditt önskade resultat. Inga problem är för stora eller små för oss.

Boka en kostnadsfri (Ord pris 250:-) guidning för allt inom hud, kropp, hårproblem vi vill och kan vägleda dig i den stora skönhetsdjungeln. Möjligheterna är enorma på vår nya hudklinik.

Bli Bennefit Client hos oss-Many Bennefits for you!

HBCkortet blir en superdeal för dig!

Mer information om detta i nästa nyhetsbrev…….

.

Just det, det höll jag på att glömma….. vi fyller 30 år

och det vill vi givetvis fira med er, våra fantastiska kunder! Följ oss på social medier för att ta del av alla erbjudanden vi kommer att ha under året.  

HBC Instagram

HBC Skinclinic Instagram

HBC Facebook

Ps. Glöm ej använda vår rabattkod ”förlåt20” som ger er 20% rabatt i vår webbshop

 

                                                                         

© Heléns Beautycenter 2021