info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Mesoestetic i Borås

Acnelan och Cosmelan

Mesoestetic är vårt senaste tillskott när det kommer till avancerad hudvård, både vad gäller behandlingar och produkter för hemmavård. Varumärket är relativt nytt på den svenska marknaden och vi är oerhört stolta över att vara bland de första klinikerna i Sverige som arbetar med Mesoestetic.

Hos oss hittar du Mesoestetics hemmavårdsprodukter men också de två världsledande behandlingarna Acnelan och Cosmelan. Acnelan är behandlingen för dig som lider av acne, medans Cosmelan är perfekt för dig som har envisa pigmenteringar.

Boka Online

Acnelan 

Acnelan är en medicinsk behandling framtagen för måttlig till svårt acnebenägen hud och rekommenderas som ett sista steg innan medicinering krävs. Behandlingen är baserad på ett komplex av aktiva ingredienser som verkar genom att reducera inflammation, hämma bakterietillväxt och reglera talgproduktion, irritation, rodnad samt svullnad. Acnelan kan utföras på både ansikte och kropp.

Hur går en behandling till?

Acnelan kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att behandlingen kan utföras. Efter det rengörs huden noggrant och en kraftfull kemisk peel appliceras och får verka innan den neutraliseras och tas bort. Behandlingen avslutas med en lugnande mask och produkter som förstärker effekten och skyddar huden.

Behandlingen sker i kur om tre behandlingar med 15-21 dagar mellan sessionerna. Vid svårare acne kan det krävas upp till sex behandlingar. Det är nödvändigt att använda rekommenderade hemvårdsprodukter och följa rekommendationer under och efter kuren för att uppnå ett optimalt resultat.

Pris: Varje behandling kostar 1990 kr och hemmavårdskitet kostar 990 kr. Du vet väl om att vi erbjuder delbetalning både via SVEA (för dig som är Benefit client) och Klarna.

Totalkostnaden över 3 månader blir 6960 kr (är du Benefit Client blir ditt pris istället 6264 kr, läs mer om hur du blir Benefit Client här).

Cosmelan

Cosmelan är en världsledande och kraftfull behandling framtagen för hyperpigmenteringar av olika ursprung. Cosmelan reducerar melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering, sol- och åldersfläckar samt fräknar och är säker att utföra på alla hudtyper på Fitzpatrick-skalan. Behandlingen verkar på alla stadier i pigmenteringsprocessen för att reglera överproduktion av melanin, reducera synliga hyperpigmenteringar och förebygga risk för återuppkomst. För att uppnå maximalt och långvarigt resultat krävs det att huden går igenom flera cellförnyelseprocesser under behandlingens gång.

Hur går en behandling till?

Cosmelan kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att behandlingen kan utföras. Därefter följs behandlingen upp med en klinikbehandling där en mask appliceras som ska verka i 8-12 timmar. Efter masken tvättats av får inga aktiva produkter appliceras under kommande 48-72 timmar. Sedan följer ett 6 månaders strikt protokoll av hemvårdsprodukter. Dessa produkter gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet. Det är nödvändigt att använda rekommenderade hemvårdsprodukter och följa rekommendationer under och efter kuren för att uppnå ett optimalt resultat.

Pris: Klinikbehandlingen kostar 4490 kr inkluderat hemmaprodukter för en månad. Efter en månad behöver du köpa till ett till hemmakit á 1990 kr, efter drygt 3 månader behöver du sedan köpa det sista hemmavårdskitet á 1990 kr. Under behandlingsperioden (6 månader) använder du endast dessa produkter och kan med andra ord ställa din ord. hudvårdsrutin på hyllan. Du vet väl om att vi erbjuder delbetalning både via SVEA (för dig som är Benefit client) och Klarna.

Totalkostnaden över 6 månader blir 8470 kr (är du Benefit Client blir ditt pris istället 7623 kr, läs mer om hur du blir Benefit Client här).

Om Mesoestetic

Mesoestetic Pharma Group är ett globalt företag inom hudvård och estetisk medicin som grundades år 1984 av en man vid namn Juan Carlos Font. Mr. Font arbetade som farmaceut på ett apotek i centrala Barcelona och började ta fram olika formler för att tillgodose efterfrågan av de produkter som läkare (specialiserade på estetik) saknade på den spanska marknaden.

Tack vare att mesoestetic återinvesterar 40% av vinsten varje år i ny forskning ligger märket alltid i framkant med innovativa och resultatinriktade produkter och behandlingar.

Mesoestetic har ett av Europas mest avancerade laboratorier och räknas som ett referenslaboratorium inom kosmetik och cosmeceuticals. Forskningen som bedrivs är grunden till effektiva produkter som är vetenskapligt beprövade och stöds av tekniska studier. Genom att ta fram nya ingredienser som inte bara korrigerar utan reglerar hela processer till hudvårdsproblematik håller Mesoestetic hög trovärdighet världen över.

Mesoestetic jobbar inkluderande med produkt- och behandlingsformer som passar alla tillstånd, åldrar och hudtyper på Fitzpatrick-skalan. Idag finns Mesoestetic representerat i 90 länder världen över och är bland annat kända för sina ampuller och vialer som skräddarsys till Microneedling och sitt breda utbud av kemiska peelingar. Cosmelan är en av världens mest sålda klinikbehandling mot hyperpigmenteringar och melasma.

På kort tid har Mesoestetic växt sig starka på den svenska marknaden och vi vill fortsätta att stärka Mesoestetic som varumärke med hög trovärdighet och insikt om att produkterna och behandlingarna ger resultat – för alla.

 

© Heléns Beautycenter 2022