info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

LPG/Endermologie i Borås

LPG

Slimma, forma, lyft!

LPG/Endermologie är en behandling som utan smärta eller kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ”ridbyxlår” eller stjärtpartiet och slapp hud kan stramas upp.

Metoden är en smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå. Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter.

För att boka i Borås, klicka här >>

Endermologie®

Endermologie® är namnet på den behandling med LPG® Cellu M6® som utan smärta eller kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ”ridbyxlår” eller stjärtpartiet och slapp hud kan stramas upp.

Endermologie® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp, eller som av olika anledningar inte anses vara lämpliga för fettsugning. Endermologie® bidrar enbart till att upprätthålla och aktivera kroppens och hudens egna naturliga funktioner.

Metoden är en smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå. Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter, och det är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA. En egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet.

Tekniken

Tekniken är utvecklad och patenterad av LPG System i Frankrike. Metoden uppfanns av Louis Paul Guitay (LPG) som i slutet av 1970-talet råkade ut för en bilolycka.
Olyckan medförde svåra brännskador. Skadorna masserades dagligen i 3-4 tim. av terapeuter för att mjuka upp huden och återställa muskelfunktionen. Massage metoden gav goda resultat men tog alldeles för lång tid, så Louis Paul Guitay uppfann en maskin som ersatte den manuella massagen.

Hur går behandlingen till?

Varje behandling tar ca 40 minuter och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14ggr och utförs 2 ggr/vecka.

Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/månad. Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser.

Endermologie® behandlingen stimuleras och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler.

Behandlingen ökar lymfdräneringen och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Dessutom är det en mycket skön och avkopplande behandling. Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet.

Endermologie® Sport

Endermologie® Sport är en djupgående idrottsmassage som syresätter musklerna för bästa kondition och mjukar upp vävnaderna runt om. Det är en snabb, enkel och mycket effektiv uppvärmning och återhämtning för kroppen. Den behandlar och lindrar idrottsskador, ökar dränering och blodcirkulation vid t.ex. muskelbristningar, kramper och ligament samt ökar flexibilitet, styrka och kroppens hållning.

Det finns en stor efterfrågan på förebyggande behandlingar för att öka idrottsprestationer och hindra skador. Behandlingen är väldigt mjuk och skön, den har en omedelbar smärtstillande och avslappnande effekt.

Endermologie® Sport ger fantastiska resultat i samband med kroppsträning. Du får en slankare, mer trimmad och fastare kropp.

Endermologie® Sport används inom många sporter världen över. Olympiska Spelen, Skidor World Cup, Cykling (Tour de France, Tour de Suisse, Dauphiné), Golf (David Leadbetter, Danny Ellis, Frank Nobilo m.fl), Fotbollslandslagen (Zenedine Zidane), Rally (Gilles Panizzi), F1, Karting, Tennis, Karate, Klättring mm.

LPG® är världsledande inom anti-cellulit behandlingar


© HBC 2024