info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Kosmetisk pigmentering i Borås

Kosmetisk pigmentering

PhiBrows är det senaste inom Microblading och är en unik microbladingteknik som har fått en stor genomslagskraft på grund av sitt högkvalitativa resultat.

Vi utför kosmetisk pigmentering för bryn

Våra kosmetiska tatuerare är certifierade, försäkrade och arbetar mycket noggrant samt följer alla de lagar och föreskrifter som finns i Sverige.

Boka Online

Ögonbryn

Kosmetisk Tatuering Microblading Stråteknik

Denna metod utförs med ett handverktyg där tunna hårliknande strån tatueras in i huden och likanr ett naturtroget bryn. Tillsammans målar vi en brynform enligt ” gyllene snittet” där vi anpassar formen efter dina egna ansiktsmått. Allt för att uppnå ett så naturligt bryn som möjligt. Vi väljer sedan en färg som känns bra men som också passar din hudtyp samt underton – detta för att inte pigmentet sedan skall läka mot varken grått eller rött.

Vi siktar alltid på att det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag. Oftast tar behandlingen endast ca 1-2 timmar. Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 45 dagar efter utförd behandling.

Viktigt inför första besöket att du inte…

  • Är gravid/ammar.
  • Är du under 18 år
  • Äter blodförtunnande mediciner.
  • Har en pågående behandling för acne.
  • Har högt blodtryck.
  • Har blodsjukdomar.
  • Kaffe, te eller andra energidrycker som innehåller koffein.
  • Har någon blodsmittande sjukdom.
  • Har du diabetes, cancer, yrsel/epilepsi, hjärtoperation, sköldkörtelproblem, trichotillomani kan behandling utföras efter diskussion med läkare.

Tillvägagångssätt

Tillsammans med kunden bestäms färg och form. Vi siktar alltid på att det ska se naturligt ut och framhäva ansiktets egna drag (bryn kan inte få en identisk form, då muskelsymmetrin på brynen skiljs åt.) Vi tatuerar strå för strå för att skapa ett naturtroget ögonbryn.

Vad ingår i priset?

Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation och ett återbesök inom 45 dagar. Om du har en gammal tatuering eller pigmentering så MÅSTE du kontakta oss före bokning så vi kan säkerställa att vi kan genomföra behandlingen.

Hållbarhet

Hållbarheten är individuell, vissa kan behöva en påfyllning (“touch-up”) efter 3 månader medans andra kan vänta upp till 1 år. Det är olika från hud till hud. Faktorer som kan påverka är t ex hudtyp, livsstil(solexponering, peeling mm) och ålder. Vi kan därför inte garantera hur längre just din tatuering kommer att hålla. Observera att vi inte kan garantera att just din hud kan acceptera färgen.

Smärta

Behandlingen är inte smärtfri. Smärtan är väldigt individuell från person till person. Vissa tycker att det knappt känns, medans andra tycker att det är en liten smärta.

Mediciner & behandlingar

Kosmetisk pigmentering kan tidigast göras 2 veckor efter en behandling med Botox. Behandlas du med isotretonoid (för acne) så måste du vänta 6 månader efter avslutad behandling. Inga blodförtunnande mediciner får ha ätits inom 2 dagar före behandlingen. Risk för infektioner, ovanligt men kan inträffa.

3D Ögonbryn med stråteknik


© Heléns Beautycenter 2022