info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Kemisk peeling i Borås & Göteborg

Kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där man lägger aktiva ämnen på huden, ofta syror av olika slag, för att förbättra och föryngra huden. Kemisk peeling kan bland annat behandla hyperpigmenteringar, såväl som ge en generell uppfräschning av huden.

En kemisk peeling passar kvinnor såväl som män och går bra att kombinera med andra behandlingar vi erbjuder på kliniken. Kontakta oss för en personlig konsultation!

För att boka i Göteborg, klicka här >>

För att boka i Borås, klicka här >>

Hudföryngring

Under de sista fem till tio åren har utvecklingen gått påtagligt framåt inom området peel och medicinsk hudvård. Det finns en vetenskaplig grund för det vi gör i och med att man fått klart för sig vilka effekter olika vitaminer och syror har på hudens förnyelse.

Glykolsyra har en keratolytisk effekt, vilket innebär att den löser upp det protein som hudcellerna är upbyggda av. När vi peelar huden och tar bort de döda hudcellerna så sätter vi fart på cellnydelningen i yttre hudskiktet epidermis. Dessutom stimulerar vi det djupare hudskiktet dermis så att mängden kollagen, elastin och hyaluronsyra ökar. Detta leder till en hy med ökad spänst, glans och lyster. Glykolsyran möjliggör också att det blir lättare för antioxidanterna i den medicinska hudvården att penetrera ned i dermis där de verkligen kan göra stor nytta. En kemisk peel ger naturliga resultat som kan ses redan efter den första sessionen. Det är en helt naturlig och effektiv process, administrerad av en professionell utförare.

Klinikprogram

Klinikprogrammet som erbjuds till läkare, hudspecialister och plastikkirurger, är det främsta i Europa. Dessa varierar från något lättare glykolsyra peeler till djupare TCA peeler. Peelbehandling ska kombineras med behandling med krämer hemma, medicinsk hudvård. Dels underhåller man resultatet av peelen och dels har man en kontinuerlig föryngrande, rengörande och förebyggande effekt på huden.

Vi jobbar med ett brett spektrum av olika peels och anpassar alltid efter din hud, dina önskemål och dina behov.

Pris: Från 1500 kr. Är du Benefit Client får du 10% rabatt, läs mer om hur du blir Benefit Client här.

 

Från Dermaceutic erbjuder vi följande:

Klicka på bilderna för mer information samt före och efterbilder

Se före och efterbilder


© HBC 2024