info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Känslig hårbotten i Borås & Göteborg

Har du problem med känslig hårbotten?

Känslig hårbotten är ett ganska vanligt problem. Symptomen  är varierande: klåda, stickningar eller ömhet är vanligt förekommande.

Innan du påbörjar behandlingen erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation antingen på telefon eller på plats, för att hjälpa dig till de rätta produkterna.

För att boka i Göteborg, klicka här >>

För att boka i Borås, klicka här >>

Behandling

Det kan hända att hårfoliklar blir inflammerade (folliculit) vilket kan ger en brännande, stickande och öm känsla i hårbotten. Detta tillstånd kräver en målinriktad antimicrobiell behandling, speciellt i den akuta fasen. Det krävs minst 3 veckors behandling innan problemen dämpas. Denna lugnande kur är baserad på essentiella Bergamott-oljor, Melaleuca Alternifolia och Tea tree-olja vilka har antiseptiska, antifugal och antibakteriella egenskaper. Produkternas innehåll gör det möjlig att dämpa det inflammatoriska tillståndet och bekämpa problem så som rodnad och klåda.

Detta specialschampo är till för att användas varje dag och var gång du använder det så dämpar det fettproduktionen så kom ihåg att låta schampot sitta i och verka ett par minuter.

Alla produkter är ekologiska, utvunna av växtrikets ingredienser.

Läs mer om Mineral Treatment

Läs mer om Emmebi Italia och deras fantastiska produkter

© HBC 2024