Infuzion & Cytocare i Borås | HBC
info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Infuzion i Borås

Infuzion - fuktboozt och antiage i ett

Den optimala fuktbomben!

Infuzion är en ny behandlingsmetod där Cytocare (ett serum av hyaluronsyra berikad med 52 olika vitaminer och mineraler) förs in i huden med hjälp av ström och en patenterad roller som slussar ner serumet 3 mm. djupt. Huden tillförs hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen och elastinproduktionen i huden.

Metoden går ut på att återfukta huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor och fina linjer, förslappad och trött hud. Huden blir återfuktad, välnärd och spänstig med naturlig lyster och får därmed ett fräschare och ungdomligare utseende.

Boka Online

Cytocare

Cytocare är ett serum berikat med olika vitaminer och mineraler och är idag världsledande inom bl.a. mesoterapi och hudföryngring. Cytocare finns i över 80 länder och är kvalitetssäkrad samt CE medicinskt märkt.

Behandling utan nål

Metoden går ut på att återfukta huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor och fina linjer, förslappad och trött hud. Huden blir återfuktad, välnärd och spänstig med naturlig lyster och får därmed ett fräschare och ungdomligare utseende. Allt detta utan nål eller injektion. Behandlingen är smidig, helt smärtfri och ger ett snabbt och direkt synbart resultat.

Skillnaden mellan fillers och Infuzion är att du slipper nålstick, svullnad, rodnat och blåmärken som kan uppstår med traditionella fillersbehandlingar. Ytterliggare en fördel är att Infuzion-systemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i huden.

Fyra olika zoner går att behandla:

  • Ansikte
  • Hals
  • Dekolletage
  • Händer

Det tar ca 20 minuter att behandla en zon. Vid behovs görs behandlingen som en kur på 3 behandlingar.
Hållbarheten är 4-6 månader.

Pris: Enstaka behandling kostar 1900 kr. När Infuzion utförs i kur om 3 gånger kostar istället varje behandling 1700 kr. Är du dessutom Benefit Client får du 10% på ovan pris, läs mer om hur du blir Benefit Client här.

Se före och efterbilder med Infuzion och Cytocare
Bilderna används i samförstånd med Beautybyl


© HBC 2023