info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Infuzion i Borås

Infuzion - fuktboozt och antiage i ett

Den optimala fuktbomben!

Behandlingsmetoden Infuzion tillför huden aminosyror, vitaminer, mineraler, antioxidanter och hyaluronsyra genom att ett berikat serum förs in med hjälp av ström och en patenterad roller. Serumet Cytocare slussas 3 mm djupt och stimulerar samt ökar kollagen- och elastinproduktionen i huden.

Denna behandlingsmetod går ut att på att återfukta, motverka samt åtgärda befintliga rynkor och fina linjer. Den ger nytt liv till förslappad och trött hud. Resultatet blir en återfuktad, välnärd och spänstig hud med naturlig lyster, vilket ger ett fräschare och mer ungdomligt utseende.

För att boka i Borås, klicka här >>

Cytocare

Cytocare, idag ett världsledande serum inom t ex mesoterapi och hudföryngring, är berikat med olika vitaminer och mineraler. Serumet är kvalitetssäkrat samt CE-medicinskt märkt och finns i över 80 länder.

Behandling utan nål

Infuzion sker utan nål eller injektioner. Behandlingen är smidig, helt smärtfri och ger ett snabbt och direkt synbart resultat.
Det finns skillnader mellan traditionella fillers och Infuzion, och det är att du slipper nålar, svullnader, rodnader och blåmärken som kan uppstå med fillers. Dessutom slussar Infuzion in Cytocare så att den placeras jämnt i huden.

Fyra olika zoner går att behandla:

  • Ansikte
  • Hals
  • Dekolletage
  • Händer

Det tar ca 20 minuter att behandla en zon. Vid behov görs behandlingen som en kur på tre behandlingar.
Hållbarheten är 4–6 månader.

Pris: Enstaka behandling kostar 1900 kr. När Infuzion utförs i kur om tre gånger kostar istället varje behandling 1700 kr. Är du dessutom Benefit Client får du 10% på priset. Läs mer om hur du blir Benefit Client här.

Se före- och efterbilder med Infuzion och Cytocare
Bilderna används i samförstånd med Beautybyl


© HBC 2024