Behandla hårbottenproblem i Borås l Heléns Beautycenter
info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Hårbottenproblem i Borås

Hårbottenproblem

Vi hjälper dig med alla sorters hårbottenproblem. Vi behandlar problem som psoriasis, torr mjäll, fet mjäll, mjälleksem, fet hårbotten, fett hår, klåda, livlöst hår och håravfall, Läs mer nedan

För att boka din konsultation online tryck på knappen nedan, och sök “konsultation hårbottenproblem”.

Boka Online

Organiska och kliniskt testade produkter

Vi arbetar alltid utifrån personens individuella problem. Behandlingen börjar med en personlig analys, då vi undersöker hårbotten med en microkamera som förstorar håret och hårbotten 200 gånger. Med denna kamera kan vi se hårets, hårbottens och hårrötternas kondition. Vi ser om det finns liv i hårsäckarna, de hårsäckar som är i dålig kondition kan vi ge tillbaka växtkraft, vilket ger ett kraftigare o mer välmående hårstrå. Därmed ett synligt tjockare hår. Med informationen som microkameran ger kan vi rekommendera dig rätt produkter/behandling.

De flesta kan få hjälp med sin hårbotten

Erfarenheten av trikologimetoden visar att de allra flesta kunder som rekommenderas behandling uppnår goda resultat och upplever god och långvarig effekt. Många blir helt bra, andra uppnår märkbar förbättring.

Vi lämnar absolut inga förhoppningar om vi anser att vi inte kan hjälpa dig med dina problem. Behandlingen har inga påvisade biverkningar.

Alla produkter är ekologiska, utvunna av växtrikets ingredienser.

Läs mer om produkterna här

Helen sandh – trikolog berättar mer.

 

© Heléns Beautycenter 2019