info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Hårbottenproblem i Borås

Hårbottenproblem

Vi hjälper dig med alla sorters hårbottenproblem. Vi behandlar problem som psoriasis, torr mjäll, fet mjäll, mjälleksem, fet hårbotten, fett hår, klåda, livlöst hår och håravfall,Läs mer nedan

För att boka din konsultation online tryck på knappen nedan, och sök “konsultation hårbottenproblem”.

Boka Online

Organiska och kliniskt testade produkter

Vi arbetar alltid utifrån personens individuella problem. Behandlingen börjar med en personlig analys, då vi undersöker hårbotten med en microkamera. Med denna kamera kan vi se hårets, hårbottens och hårrötternas kondition och utifrån detta ställa en diagnos.

Hårets växtcykel är indelat i 3 faser:
Tillväxtfas (anagen): I denna fas föds och växer hårstrået. Denna period sträcker sig över 3-6 år. Normalt har vi 85-90% av våra hårstrån i denna fas.
Övergångsfas (katagen): Här slutar håret växa och släpper kontakten med hårlöken och blodtillförseln. Denna period sker under 2 veckor. Normal har vi 1% av våra hårstrån i denna fas.
Vilofas (telogen): Under denna period som är 2-3 månader lossar håret från hårsäcken genom att det blir utknuffat av det nya hårstrået som kommer under. Normalt har vi 14% av våra hårstrån i denna fas.

Undersökning med microkamera – kostnadsfri konsultation

För att kunna ställa rätt diagnos använder vi microkameran som förstorar upp hår och hårbotten 200 gånger. Via en monitor/dataskärm kan vi se hårbottnens struktur, om den är fet eller torr. Vi ser om det finns liv i hårsäckarna, de hårsäckar som är i dålig kondition kan vi ge tillbaka växtkraft, vilket ger ett kraftigare o mer välmående hårstrå. Därmed ett synligt tjockare hår. Med informationen som microkameran ger ställer vi en diagnos och ger recept för en passande behandling.

De flesta kan få hjälp med sin hårbotten

Erfarenheten av trikologimetoden visar att de allra flesta kunder som rekommenderas behandling uppnår goda resultat och upplever god och långvarig effekt. Många blir helt bra, andra uppnår märkbar förbättring.

Vi lämnar absolut inga förhoppningar om vi anser att vi inte kan hjälpa dig med dina problem. Behandlingen har inga påvisade biverkningar.

 

Läs mer om produkterna här

 

© Heléns Beautycenter 2019