info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Hairtalk i Borås

Skonsam förlängning med Hairtalk

Drömmer du om ett längre och/eller fylligare hår med en skonsam hårförlängning som inte sliter? Vilken metod är bäst, undrar du. Den bästa hårförlängningen utförs med metoder som inte utsätter ditt hår för kemikalier. Med dessa metoder får du längre hår på ett naturligt sätt.

Låt oss presentera Hairtalk!
Grundat i Tyskland 2005 är Hairtalk världens första tejpextensionsmetod. Hairtalk är mycket skonsamt mot håret, och med över 15 års erfarenhet och innovation är målet att alltid leverera marknadens bästa kvalitet.

För att boka i Borås, klicka här >>

Om Hairtalk

2014 grundades Hairtalk Sverige och alla i teamet drivs av samma sak: ingen kvinna ska känna sig begränsad av sitt hår! Hairtalk brinner för stärkt självkänsla och självförtroende, och med missionen att sprida kunskap utbildar de landets frisörelit. Hairtalk finns nu i över 50 länder och har ett unikt och skonsamt tejpsystem samt patenterade fästen.

Håret är av högsta kvalitet, och själva metoden är väldigt tidseffektiv, vilket gör helheten oslagbar och ett bra alternativ när du vill göra en skonsam hårförlängning.

Hårförlängning/Hårförtjockning – Tejp-löshår

Sortimentet av tejpsextensions (tape in extensions) är för dig som värdesätter en skonsam hårförlängning. De går att sätta om flera gånger med naturligt och hållbart resultat.

Hairtalk kommer i sex olika fästen med unika egenskaper. Med 65 olika färger går det att blanda ihop oändliga färgkombinationer och att skräddarsy ditt tejp-löshår med vår egen färg, Hairtalk Colour Plus.

Hairtalk STANDARD – Tejp-löshår

Standardfästet är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Hairtalk Standard är Hairtalks första fäste som passar för alla hårtyper. Det vanligaste är att man använder standardfästen underst, då det är det mest behagliga att ha mot hårbotten.

Hairtalk PLUS – Tejp-hårförlängning

Plusfästena är Hairtalks handsydda fästen. För att göra dem så osynliga som möjligt är håret sytt på fästet och dessa plusfästen hjälper även till med volymskapande eftersom de är konstruerade precis som ditt eget hår, där håret växer rakt ut från hårbotten. Hairtalk plusfästen ska med fördel användas överst i kombination med ett Standard- eller PRO-fäste.

Hairtalk PRO – Tejp-löshår

PRO-fästet är en blandning mellan Standard och Plus. Osynliga, platta och slitstarka! I dessa fästen är håret sytt på fästet och dessutom förslutet med en tunn keratinuppbyggnad. PRO-fästet upplevs plattare än plusfästet. PRO kan du sätta både överst och underst.

Hur fäster man håret?

Det egna håret placeras mellan två tejpbitar som endast är 0,07mm. Detta innebär att man får ett naturligt och skonsamt resultat som inte sliter på håret. Passar utmärkt för tunt hår!

Det är viktigt att tejpextensions endast fästs av certifierade Hairtalk-stylister för att kunna garanteras ett skonsamt resultat.

Extensions för tunt hår

Stress och press, liksom vissa sjukdomar, kan innebära att man börjar tappa hår. Om du upplever att du börjar bli tunnhårig kan Hairtalks extensions vara något för dig. Med hjälp av Hairtalk är tunt hår nämligen ett minne blott!

Finns det fördelar med extensions på tunt hår?

Det är ingen fara att sätta hårförläning på tunt hår. Eftersom Hairtalk extensions inte sliter på håret kommer man inte att få tunt hår efter extensions. Här kommer några av de fördelar vi ser med att Hairtalk hårförlängning på tunt hår:

  • Håret får en chans att återhämta sig och vila.
  • Håret behöver inte stylas lika ofta då styling av extensions håller längre.
  • Hairtalks extensions går att fästa på såväl tunt som skadat hår, men håret måste vara minst 3 cm långt.

Hur mycket kostar Hairtalk?

För att veta hur mycket hårförlängningen kostar och hur mycket hår du behöver träffas vi för en konsultation innan tid för isättning bokas.

Konsultation

Vi börjar ALLTID med en kostnadsfri konsultation där du får svar på dina frågor. Frisören bedömer utgångsläget på ditt hår, hur mycket hår som kommer att behövas till din nya frisyr, vilken längd du önskar samt att frisören visar vilka färger som passar dig. Då ni bestämt er får du ett pris på behandlingen.

Vi beräknar att vi har håret på salongen ca tre till fyra dagar efter konsultation.


© HBC 2023