Hairtalk Borås | HBC
info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Hairtalk i Borås

Skonsam förlängning med Hairtalk

Drömmer du om ett längre och/eller fylligare hår med en skonsam hårförlängning som inte sliter? Vilken metod är bäst, undrar du. Den bästa hårförlängningen utförs med metoder som inte utsätter ditt hår för kemikalier. Med dessa metoder får du längre hår på ett naturligt sätt.

Låt oss presenter Hairtalk!

Hairtalk är världens första tejpextensionsmetod och grundades i Tyskland 2005. Med över 15 års erfarenhet och ständig innovation strävar vi alltid efter att leverera marknadens bästa kvalitet. Hairtalk är en mycket skonsam metod och erhåller patent på både fästen, tejp och infärgning.

Boka Online

Om Hairtalk

Vårt passionerade team drivs av samma sak – att ingen kvinna ska känna sig begränsad av sitt hår. Hairtalk Sverige grundades 2014 och är ett starkt team med kvinnor i spetsen där alla brinner för att stärka självkänsla och självförtroenden. Med missionen om att sprida kunskap och inspiration utbildar vi landets främsta frisörer. Vi är stolta över att tillsammans skapat en högre kunskapsnivå inom extensions och hårdelar.

Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och finns nu i över 50 länder. Det som urskiljer Hairtalk på marknaden är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen.

Även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val för dig som vill välja ett skonsamt alternativ när du ska göra din hårförlängning.

Konsultation

Vi börjar ALLTID med en kostnadsfri konsultation där du får svar på dina frågor. Frisören bedömer utgångsläget på ditt hår, hur mycket hår som kommer att behövas till din nya frisyr, vilken längd du önskar samt att frisören visar vilka färger som passar dig. Då ni bestämt er får du ett pris på behandlingen.

Vi beräknar att vi har håret på salongen ca 1-2 dagar efter konsultation.

Hårförlängning/Hårförtjockning – Tejp-löshår

Här ser du vårt sortiment av tape extensions, också kallat för tape in extensions, en hårförlängning för dig som värdesätter en skonsam hårförlängning. Tejpmetoden är en tunn och skonsam förlängning som skyddar ditt eget hår. Våra tape extensions går att sätta om flera gånger och resultatet blir naturligt och håller länge.

Hairtalk kommer i 6 olika fästen med unika egenskaper. Med 65 olika färger går det att blanda ihop oändliga färgkombinationer och att skräddarsy ditt tejp-löshår med vår egen färg, Hairtalk Colour Plus.

Hairtalk STANDARD – Tejp-löshår

Vårt standardfäste är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Detta är Hairtalks första fäste som passar för alla hårtyper. Oftast använder man standardfästen underst, då det är det mest behagliga att ha mot hårbotten.

Hairtalk PLUS – Tejp-hårförlängning

Plusfästena är våra handsydda fästen. Håret är sytt på fästet för att göra dem så osynliga som möjligt. Dessa plusfästen hjälper även till att skapa lite volym då de är konstruerade precis som ditt eget hår, där håret växer rakt ut från hårbotten. Plusfästen ska du med fördel endast använda överst i kombination med ett Standard- eller PRO-fäste.

Hairtalk PRO – Tejp-löshår

För att enkelt förklara vårt PRO-fäste, kan man säga att det är en blandning mellan STANDARD och PLUS. De är osynliga, platta och slitstarka. Håret är både sytt på fästet och förslutet med en väldigt tunn keratinuppbyggnad. PRO-fästet är osynligt och upplevs plattare än plusfästet. PRO kan du sätta både överst och underst.

Hur fäster man håret?

Metoden för att fästa tape extensions innebär att ditt eget hår placeras mellan två stycken skonsamma, patenterade tejpbitar. Tejpbitarna är endast 0,07 mm, vilket innebär att du får ett naturligt resultat som inte sliter på ditt eget hår, och tejpen passar därför också dig med tunt hår.

Det är viktigt att tape extensions endast fästs av certifierade Hairtalk-stylister för att vi ska kunna garantera ett skonsamt resultat.

Extensions för tunt hår

Upplever du att du börjar bli tunnhårig? Vi lever idag under mer stress och press än någonsin och som ett resultat av detta kan man tappa hår – det är inte ovanligt att få tunt hår vid tinningarna som kvinna. Med Hairtalks extensions för tunt hår behöver du inte känna någon oro över att du börjar bli tunnhårig. Med hjälp av Hairtalk är tunt hår nämligen ett minne blott och du får chansen att ge ditt eget hår precis den kärlek som det behöver – och förtjänar!

Fördelar med hårförlängning på tunt hår

Att sätta hårförlängning på tunt hår kan kännas som en risk och en del kan vara rädda för att de ska få tunt hår efter extensions. Med Hairtalk behöver du inte känna denna rädsla eftersom Hairtalk inte sliter på håret. Vi listar några av fördelarna med att använda vår hårförlängning på tunt hår.

  • Hairtalks sortiment går att fästa både på skadat och tunt hår
  • För att våra produkter ska kunna fästa behöver ditt eget hår vara minst 3 cm långt
  • Du behöver inte styla håret lika ofta eftersom styling på extensions håller längre än på ditt eget hår
  • Ditt eget hår får en chans att vila och återhämta sig

Vad kostar Hairtalk?

Hur mycket hår behöver jag och vad kostar Hairtalk extensions? Det finns oändliga möjligheter med Hairtalk och sättet som våra hårförlängningar kan bäras på. Beroende på vilken typ av förändring du vill göra kan priset variera.

Önskar du en kaxig page eller ett långt romantiskt svall? Oavsett ditt utgångsläge och vilket hår du drömmer om, har vi håret för dig! Här guidas du igenom olika förändringar du kan göra med Hairtalk extensions och vad det kostar. Vi har olika fästen i olika prisklasser. Boka en konsultation med din Hairtalk-stylist för att bestämma vilka extensions som passar dig bäst.

 


© HBC 2022