info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

DR.CYJ Hair Filler i Borås & Göteborg

DR. CYJ Hair Filler

Stoppa ditt håravfall – och öka antal hårstrån.

Få håret tillbaka med världens första hårfiller med peptider finns nu i Sverige

Med innovativ peptidteknik kan hårfillern DR. CYJ hjälpa människor som av olika anledningar lider av håravfall. Det sydkoreanska cosmeceutical-företaget Caregen har under flera år forskat på specialiserade peptidkomplex och tagit fram en injektionsgel som stoppar och motverkar håravfall. Caregen Nordic lanserar nu hårfillern på den skandinaviska marknaden.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

För att boka i Göteborg, klicka här >>

För att boka i Borås, klicka här >>

Vad är Dr. CYJ Hairfiller?

DR. CYJ Hair Filler uppfanns av dr. Chung Yongji, som är grundare av det sydkoreanska cosmeceutical-företaget Caregen, för att behandla hårproblem som bland annat håravfall och tunt hår. Företaget har haft global framgång tack vare vetenskaplig forskning inom dermatologi. Produkten blev känd som världens första hårfiller med peptider och har funnits på den internationella marknaden i flera år. Nu kommer hårfillern även till Sverige.

Med peptidteknik kan DR. CYJ Hair Filler hjälpa människor som lider av olika typer av håravfall genom att stoppa och motverka håravfallet och främja hårets återväxt. Patienter med såväl Alopecia Areata (fläckvis håravfall) som ärftligt eller åldersrelaterat håravfall hos män och kvinnor kan få hjälp av behandlingen. Den tillämpar sig även för dem som har tunt hår och önskar en ökad hårväxt med starka och friska hårstrån.

Hur funkar det?

Hårfillern är baserad på vetenskaplig medicinsk forskning och innehåller en innovativ sammansättning av biomimetiska peptider.
– Dessa peptider verkar för att väcka liv i vilande hårsäckar genom att öka blodflödet i hårbottens minsta vener. Peptiderna bidrar även till att hårsäckarna blir större, aktiverar stamceller, förebygger celldöd och maximerar bildandet av nya hårsäckar. Det leder till ökad hårväxt, förbättrad densitet och tjocklek på hårstråna samt en uppbromsning av håravfallet, berättar dr. Ali Hajimirsadeghi, läkare vid Hagakliniken och ägare för Caregen Nordic.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen börjar med en applicering av bedövningsspray eller ledanestesi i hårbotten. Därefter injiceras gelen i hårbotten på det område där håret har tunnats ut. Hårfillern injiceras med flera stick med en centimeters mellanrum. En kur består av fyra behandlingstillfällen på klinik med två veckors mellanrum.

Antal behandlingar

Vi rekommenderar minst 4 behandlingar med 2 veckors mellanrum. Därefter kan man om önskas fortsätta med ytterligare 2-3 behandlingar med 1 månads mellanrum.

Gör behandlingen ont?

Skalpen ett känsligt område och därför kan injektionerna kännas mer. Inför behandlingen kan man applicera lokalbedövning i form av kräm för att minska smärtan från själva sticken.

Efter behandlingen

För att öka chanserna och få bästa resultatet rekommenderar vi användning av tillhörande Shampoo, Conditioner och Serum som är framtagna för att jobba emot håravfall

Fakta om biomimetiska peptider

  • Peptider är korta kedjor av aminosyror som förekommer naturligt i kroppen.
  • Biomimetiska peptider framställs på kemisk väg för att vara identiska med kroppens egna peptider.
  • Varje peptid innehar olika egenskaper som verkar på sitt speciella sätt.
  • Peptider inom hårvård kommunicerar till kroppens celler att till exempel öka blodflödet till hårsäckar, maximera bildandet av hårsäckar, aktivera stamceller och förebygga celldöd.
  • Forskare inom läkemedelsutveckling studerar peptider för att försöka hitta mediciner som botar exempelvis diabetes, reumatism, Alzheimers och antibiotikaresistens.
  • Caregen har i dag patent på över 140 olika peptider.
  • DR. CYJ Hair Filler innehåller 7 patenterade peptider

Läs mer här i ett pressmeddelande här!

Caregen Nordic är ett distributionsbaserat företag åt Caregen. Caregen grundades år 2001 i Sydkorea av Dr. Chung Yongji och har idag patenterat över 140 olika biomimetiska peptider. Bolaget är ett världsledande cosmeceutical-företag som bedriver forskning och utveckling av biologiska peptider, stamceller och tillväxtfaktorer. De har sin expertis inom dermatologi och utvecklar läkemedel för såväl skönhetsbranschen som för hudsjukdomar. Caregens produkter finns tillgängliga i fler än 130 länder runt om i världen.Caregen har strikt kvalitetskontroll och har bland annat tilldelats CE-märkning och certifiering ISO 9001:2000 och 14001.

 

Kundberättelser

Kvinna, 60

Kände runt klimakteriet att håret förändrade sig ganska mycket. Från att ha haft tjockt och lockigt. Hår i ungdomen blev håret mer och mer tunt och platt. Det jag mest reagerade på var alla hår jag tappade. Efter varje dusch det blev det stora högar efter mig och likaså i borstar. Nästan kala fläckar upptill på hjässan kunde jag märka.

Läste om HBC Hair filler kur och kontaktade dem för konsultation. Efter nu avslutad kur är jag mycket nöjd då jag först av allt inte tappar hår!! Det är mycket mer fylligare och man känner tydligt att det är MER hår. Jag känner mig mycket positiv och nöjd att jag har utfört detta och fortsätter med användning av tillhörande hårprodukter för att säkerhetsställa att håret får den hjälp det behöver. Vid behov kommer jag så klart att fortsätta att göra behandling för att få behålla det ”nya” håret Som jag känner mig så nöjd med.

Tack för all hjälp och feedback.

 


© HBC 2024