info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Global eyecon i Borås

Global eyecon – den nya generationens ögonbehandling!

Behandlingen är specifikt framtagen för det känsliga området runt ögonen och passar perfekt för dig som har befintliga ålderstecken som du vill reducera, eller dig som vill förebygga.

Vill du veta mer? Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

För att boka i Borås, klicka här >>

Global eyecon – den nya generationens ögonbehandling!

Global eyecon är en unik behandling som jobbar på flera olika delar i åldringsprocessen.

  • Huden runt ögonen är fem gånger tunnare än i övriga ansiktet vilket leder till att ålderstecken ofta syns här först
  • Området har en högre koncentration av kapillärer vilket ofta medför mörka ringar
  • Vi har 22 ögonmuskler vilket skapar mimik som i sin tur skapar linjer och rynkor
  • Huden runt ögonen har också funktioner som ska ge stöd åt inte vävnad vilket kan leda till påsar

Behandlingen råder bot på samtliga ovan problem och du ser resultat redan efter första behandlingen! För att kraftigt och hållbart resultat rekommenderar vi 3 behandlingar med 3 veckors mellanrum.

Behandlingen är en kombinationsbehandling där vi först rengör/avfettar huden, följer upp med en kemisk peeling, nålar in en specialframtagen vial och avslutar med mask.

Pris: 1990 kr

Pris för benefit client: 1790 kr

Behandlingen är framtagen av det spanska varumärket Mesoestetic.

Om Mesoestetic

Mesoestetic Pharma Group är ett globalt företag inom hudvård och estetisk medicin som grundades år 1984 av en man vid namn Juan Carlos Font. Mr. Font arbetade som farmaceut på ett apotek i centrala Barcelona och började ta fram olika formler för att tillgodose efterfrågan av de produkter som läkare (specialiserade på estetik) saknade på den spanska marknaden.

Tack vare att mesoestetic återinvesterar 40% av vinsten varje år i ny forskning ligger märket alltid i framkant med innovativa och resultatinriktade produkter och behandlingar.

Mesoestetic har ett av Europas mest avancerade laboratorier och räknas som ett referenslaboratorium inom kosmetik och cosmeceuticals. Forskningen som bedrivs är grunden till effektiva produkter som är vetenskapligt beprövade och stöds av tekniska studier. Genom att ta fram nya ingredienser som inte bara korrigerar utan reglerar hela processer till hudvårdsproblematik håller Mesoestetic hög trovärdighet världen över.

Mesoestetic jobbar inkluderande med produkt- och behandlingsformer som passar alla tillstånd, åldrar och hudtyper på Fitzpatrick-skalan. Idag finns Mesoestetic representerat i 90 länder världen över och är bland annat kända för sina ampuller och vialer som skräddarsys till Microneedling och sitt breda utbud av kemiska peelingar. Cosmelan är en av världens mest sålda klinikbehandling mot hyperpigmenteringar och melasma.

På kort tid har Mesoestetic växt sig starka på den svenska marknaden och vi vill fortsätta att stärka Mesoestetic som varumärke med hög trovärdighet och insikt om att produkterna och behandlingarna ger resultat – för alla.

© HBC 2024