info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Genius i Borås

Genius™

Att RF, radiofrekvens är ett utmärkt behandlingsalternativ till Anti-age har skönhets branschen vetat länge. Att microneedling har en Anti-age effekt på huden vet man också och att det är en bra behandling när man vill jämna ut ärrvävnad. Det som gör Genius genialisk är att den kombinerar fraktionerad RF (dessutom världsledande) med microneedling och resultatet är oöverträffat.

Genius är FDA och medicinskt godkänt.

Genius behandlingar ger varaktiga och oöverträffade resultat med intelligent radiofrekvensteknik, genom levererans av termisk energi via mikro-nålar i dermis. Målet är att stimulera kollagenproduktion för imponerande och långvariga resultat. Uppnå ungdomlig hud utan kirurgisk återhämtningstid.

Systemet känner av hudens kvalitet och behandlingen kan skräddarsys för ett utmärkt resultat. Genius är det smartare sättet att behandla din hud.

Boka Online

Vad är Genius™?

Microneedling kombinerat med RF (radiofrekvens) innebär att 49st guldisolerade nålar går ner på olika djup i huden (0,5 – 3,5 mm) och levererar radiofrekvens för maximerad spänst, fyllighet och förnyelse av huden. När koagulering utlöser hudens egna läkningsprocess stimulerar den bildandet av nytt kollagen och elastin i huden och därigenom stramas det åt och föryngrar huden kraftigt. Geniusbehandlingar kan upprepas var fjärde till sjätte vecka för absolut bästa resultat.

Egentligen är det inte jämförbart men om man ändå vill jämföra så krävs det 6-8 microneedlig behandlingar för att uppnå resultatet med 1 Genius behandling.

Vad kan man behandla med Genius™?

  • Regeneration av kollagen och elastin
  • Förbättring av ärr/Strier
  • Förbättrad hudstruktur
  • Förbättring av rynkor och slapp hud

Vilka områden kan man behandla?

  • Ansikte
  • Hals
  • Axiller
  • Mage
  • Armar
  • Knä och lår

Svaren på dina frågor

Hur bekväm är behandlingen?

Du kommer känna lite tryck och värme. Behandlingen utförs vanligtvis med lokalbedövning. Din behandlingsterapeut har en dialog med dig för att gör behandling så bekväm som möjligt.

 

Hur lång är återhämtningstiden?

Beroende på det behandlade området kan det ta
så lite som 15 minuter och upp till 1 timme. Initialt uppstår en viss rodnad och svullnad som vanligtvis avtar efter 24-36 timmar. Det kan ta upp till en vecka innan det lägger sig helt.

 

När ser jag resultat?

Resultaten kan variera, men du bör se viss förändring direkt efter behandling. När din kropp bygger upp kollagen uppstår gradvisa förbättringar under de kommande 6 månaderna.

 

Hur många behandlingar behövs?

Efter diskution med din behandlingsterapeut om behandlingsmål bestäms längden på och antalet behandlingar. Dramatiska resultat kan kräva flera behandlingar, vanligtvis ger 2-3 behandlingar det bästa resultatet.

 

Långsiktiga resultat

Till skillnad från vissa andra behandlingar, hjälper Genius till att stimulera din egen läkningsprocess. Därför kan resultaten kvarstå i flera år.

 

Hur Genius™ fungerar

Genius använder en unik och intelligent teknik för att skydda hudens översta skikt och samtidigt ge feedback i realtid under behandlingen. Detta möjliggör behandlingar på
alla hudtyper, inklusive solbrun hud. På ett väldigt precist sätt levereras energi anpassad efter hudtyp och ålder till dermis vilket skapar en mikroskopisk skada för att sätta igång kroppens naturliga läkningsprocess, för en fast och förnyad hud.

Pris: En genius-behandling kostar 8000 kr, ofta behöver du göra 2-3 behandlingar med ca. 10 veckors mellanrum. Du vet väl att vi erbjuder delbetalning via Svea (för våra Benefit Clients) samt Klarna?

Är du Benefit Client får du 10% på ovan priser, läs mer om hur du blir Benefit Client här.

 

 

 

För mer information boka en kostnadsfri konsultation


© Heléns Beautycenter 2022