Företaget | HBC
info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

HELÉNS BEAUTYCENTER

Om oss!

DIN SKÖNHETSSALONG I BORÅS

Heléns Beautycenter är en etablerad skönhetssalong sedan många år tillbaka. Faktum är att vi har funnits i Borås i 30 år.

Våra kunder söker trygghet och hög kompetens i behandlingar, produkter och service, Därför har vi ett brett utbud av professionella produkter och behandlingar för er att välja emellan. Vi vet att skönhetsdjungeln är stor så låt därför vår välutbildade personal hjälpa er att hitta rätt!

Vi älskar att skämma bort våra kunder!

Boka Online

Kontakta oss

Vi finns i stora ljusa lokaler på Stora Brogatan 37 i Borås.
Boka gärna tid via vår online-bokning eller på tel 033-12 12 42.

Våra receptionister finns på salongen för bokning och rådfrågning:
Måndag – Fredag 10.00 – 18.00
Lördag 10.00 – 14.00

Heléns Beautycenter
Stora Brogatan 37
503 35 Borås

Org.nummer: 556410-7919

Tel: 033-12 12 42
E-post: info@hbc.nu

Välkomna in till oss!


Helen ❤️

Helen grundade HBC för 31 år sedan och har sedan dess jobbat med diverse olika behandlingar. Hon har dessutom vart först i Sverige med en hel del behandlingar, bland annat Powerlites IPL (permanent hårborttagning) och Emsella (behandlar urinläckage). Utan Helen hade inget HBC funnits och det är en värld vi inte ens vill föreställa oss!

klinik- och verksamhetschef Sandra ❤️

Sandra har en bakgrund både som ekonom och hudterapeut (examen Gildaskolan 2014) och tycker det är fantastiskt roligt att få mixa dessa två i ett och samma jobb. Hon kommer senast från jobb med fokus på affärsutveckling och verksamhetsövergripande frågor och en vardag fylld både av hudvård och dessa områden är en magisk vardag för henne.

Konstantina Lappas, Estetiska injektionssjuksköterska❤️

Hos oss kallar vi henne dock för Tina, Tina tog stolt sin sjuksköterskeexamen för 17 år sedan. Sedan dess har hon även hunnit med en magisterexamen som distriktssköterska för sex år sedan. Just injektioner har hon jobbat med i hela 12 år. Hennes erfarenhet är med andra ord enorm – och dessutom har hon ett öga för det estetiska och kan direkt se på en patient/kund vad som skulle försköna ett utseende!

Melina, Hudterapeut ❤️

Melina läste till hudterpauet på Gilda-skolan i Göteborg och tog examen 2019. Gilda-skolan är en av de mest välrenommerade hudterapuet-utbildningarna i världen och vi är stolta över att få ha haft Melina hos oss sedan direkt efter hennes examen. Hon har både en svensk examen kallad SHR och en internationell examen som heter CIDESCO.

Melina är hudklinikens lyckopiller – hon har alltid glimten i ögat. Dessutom ställer hon alltid upp för sina kollegor!

Jessicas, hudterapeut❤️

Jessica är vårt senaste tillskott på hudkliniken. Hon är auktoriserad via SHR och har en CIDESCO-examen samt gesällbrev med specialistkompetens. Hon läste vid Gilda-skolan i Göteborg som är en av de mest välrenommerade utbildningarna en hudterapeut kan ha internationellt sett.

Extra varmt om Jessicas hjärta ligger att få följa och hjälpa så många i sin resa mot magiska resultat!

 

Linnea, hudterapeut ❤️

 

Alva, frisöransvariga❤️

Alva har jobbat som frisör sedan 2017 och är dessutom vår frisöransvariga, det är alltså hon som roddar med allt från inköp till nya behandlingar! Självklart är hon också frisör ända ut i fingerspetsarna och pysslar om våra kunder den största delen av dagarna. Hon är en mästare på färg och tycker extensions är det bästa som hänt frisör-världen!

 

Calle, Frisör❤️

Hans framgångsrika karriär har resulterat i otaliga utmärkelser och var med i uppstarten av HBC-1991! Calle tog diplom på Jingles international/Sassoon. Han arbetade på scen 88-90, samt i London på Jingles saloon.

Calle har även arbetat som frilans makeupartist och gjorde jobb åt bland annat välkända Clinique, Estee Lauder, Chistian Dior samt Yves Saint-Laurent (YSL). Skills & history; – Arbetat med foto couture & high fashion.

 

Johanna, Frisör ❤️

Johanna har jobbat som frisör sedan 2017. Hon älskar allt inom yrket – kundbemötandet, att få vara kreativ och framförallt att få möjligheten att skapa med sina händer. Allra närmast hennes hjärta ligger långa hår och att få skapa jordnära och naturliga toner. Johannas ess i rockärmen är slingor i alla dess former, och självklart att se och ta fram det vackra i varje individ!

Chanel, Nagelterapeut❤️

Chanel är vår yngsta men kanske också starkast lysande stjärna! Hon kommer alltid till jobbet med en härlig energi och vi förundras över hur hon alltid kan vara precis lika tok-snygg! När Chanel inte skapar magi med naglar eller böjer fransar hos oss studerar hon i Göteborg. Chanels specialitet är hennes förmåga att vara kreativ och ta fram otroliga nageldesigner, men självklart är hon även en fena på bas-naglar med fantastisk kvalité!

Jasmine, Makeup Artist❤️

Jasmine är uppvuxen i en stor familj där flera är frisörer, barberare och hudterapeuter. Det är utefter den omgivningen som inspirationen för make up växte sig allt starkare.
Redan som tonåring tog hon emot privata bokningar av brud-make up & makeup för festligare tillfällen. I februari 2019 fick vi glädjen att ta emot Jasmine till vårt HBC team till både kollegor och våra kunders stora glädje då hennes arbeten är extravaganta och höjer sig över mängden.

© HBC 2022