info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Fillers i Borås & Göteborg

Fillers

Never ever overdo it, piffa med stil!

Restylane finns i flera varianter som på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna så finns det en Restylane för dig.

Det finns många oseriösa behandlare på marknaden och det kan vara svårt att välja rätt, både produkt och behandlare.För din trygghet, läs mer om vår erfarna sjuksköterska Konstantina Lappas här!

Från 2500 kr

För att boka i Göteborg, klicka här >>

För att boka i Borås, klicka här >>

Släta ut linjer

Linjer och rynkor kan ge ditt ansikte karaktär och personlighet. Men alla linjer kanske man inte vill behålla och då kan Restylane enkelt, snabbt och säkert användas för att släta ut linjerna – med ett naturligt resul­tat, så att du fortfarande har kvar ditt eget utseende.

För fylligare läppar

Läpparna är ansiktets fokus och vi uppmärksammar dem ofta extra mycket. Restylane Lipp är speciellt framtagen för att på ett naturligt sätt skapa fylligare läppar, mer definierade läppkonturer eller en mer mar­kerad amorbåge.

För ansiktskonturering och volym

Med åren förlorar vi rundheten i våra ansiktsdrag. På ett snabbt och enkelt sätt kan Restylane återskapa förlorad volym i de områden där det märks mest. Du kan också få en tydligare definierad haka eller mer markerade kindben med hjälp av Restylane.

Hur utförs en behandling med Restylane?

Vid behandlingen injiceras den kristallklara gelen i huden i små mängder med en mycket fin nål. Gelen skapar volym under rynkan, som lyfts upp och jämnas ut. Vid läppskulptering eller formning av ansiktskonturer tillför Restylane volym och form till det behandlade området.

Behövs bedövning?

Eftersom alla människor har olika preferenser och känslighet finns Restylane både med och utan inbyggd bedövning vil­ket kan kännas tryggt. Beroende på vilket område du vill behandla finns olika alternativ, t.ex. bedövningskräm, nervblockad (liknande den hos tandläkaren) eller nedkylning med is. Allt för att göra din behandling så behaglig som möjligt.

Hur lång tid tar en behandling?

En behandling med Restylane tar bara ungefär 15–30 minuter. Den går till så att Restylane injiceras genom en tunn nål in i din hud för att släta ut rynkor eller ge extra volym, forma ditt ansikte, dina läppar eller föryngra din hud.

Hur snabbt ser jag resultatet?

Resultatet kan ses omedelbart.

Hur kommer jag att se ut direkt efter behandlingen?

Eftersom behandlingen är snabb och inte något kirurgiskt ingrepp kan du utan större besvär återgå till ditt normala liv direkt efter en behandling men räkna ändå med att du kan få några reaktioner som är relate­rade till injektionen. Det är vanligt att man blir röd, svullen, öm eller får klåda i området som behandlats. De här reaktionerna försvinner vanligen av sig själva inom en eller två dagar. Efter en läppbehandling kan du vara svullen något längre. Andra reaktioner kan i sällsynta fall vara i upp till två veckor. Du bör alltid diskutera dina tidigare eventuella behandlingar och sjukdomar med din behandlare i samband med råd­givningen före behandlingen. Din behandlare kan också ge mer information om eventuella reaktioner.

Hur ofta behöver jag göra om behandlingen?

Eftersom Restylane naturligt bryts ner i kroppen kommer du så småningom att behöva upprepa behandlingen för att bibehålla resultatet. Återbesök görs vanligen efter 6–12 månader för rynkor och inom 6 månader för läppar.

Vid hudföryngring med Restylane Vital utgörs ett typiskt behandlingsprogram av tre behandlingssessioner, med 2–4 veckors mellanrum, och sedan upprepande behandlingar var fjärde till var sjätte månad.

Vad bör jag tänka på efter behandling?

De första två dygnen efter behandlingen ska du inte massera eller gnida det behandlade området. Vid läppskulptering ska du inte dra ihop läpparna (puta med munnen) de första två dagarna efter behandlingen. Utsätt inte det behandlade området för extrem värme (t.ex. solarium och solbad) eller extrem kyla förrän svullnaden och rodnaden försvunnit.

Vi behandlar enbart med Restylane!

Fillers från Galderma har utvecklats av svenska läkare och lanserades av företaget Q-Med 1996. Q-Med är numera en division inom Galdermakoncernen som utvecklar, tillverkar och marknadsför lösningar för estetiska och korrigerande behandlingar. Divisionen erbjuder en komplett världsomspännande portfölj inom det estetiska området.

Galderma, som finns i fler än 70 länder, är ett läkemedelsföretag som har specialiserat sig inom dermatologi.

Alla varianter av Galdermas fillers är tillverkade av högkvalitativa råmaterial och ingredienser. Produkterna består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung och tillverkas med Q-Meds patenterade NASHA™-teknologi. Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfacetterade och fascinerande ämnen. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Det har många funktioner, från att göra huden elastisk till att smörja lederna. Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten och det är en av de viktiga egenskaperna i de unika NASHA-produkterna. Restylane ska ha hög renhet och ge långvariga behandlingsresultat. Detta uppnås genom att använda hyaluronsyra med en hög renhetsgrad tillsammans med stabiliseringsprocessen, NASHA-teknologin.

Skönhetsprodukter med långvariga, estetiska resultat

Hyaluronsyra i naturlig form bildas och bryts ner konstant i en snabb process. Därför är stabilisering av hyaluronsyran med NASHA-teknologin nödvändig för att uppnå långvariga resultat som också tolereras av kroppen. Slutresultatet är fillers från Galderma – en säker skönhetsprodukt som tas emot väl av kroppen, med långvariga, estetiska resultat.

Se före och efterbilder av Restylane


© HBC 2023