info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Fillers i Borås & Göteborg

Fillers

Framhäv med fillers

Fillers kan på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna så finns det en filler för dig.

Vi på HBC arbetar med många olika typer av fillers, t ex Restylane.

Det finns många oseriösa behandlare på marknaden och det kan vara svårt att välja rätt, både produkt och behandlare. För din trygghet, läs mer om vår erfarna sjuksköterska Konstantina Lappas här!

Från 2500 kr

För att boka fillers i Göteborg, klicka här >>

För att boka fillers i Borås, klicka här >>

Släta ut linjer

Linjer och rynkor kan ge ditt ansikte karaktär och personlighet. Men alla linjer kanske man inte vill behålla och då kan fillers enkelt, snabbt och säkert användas för att släta ut linjerna – med ett naturligt resultat, så att du fortfarande har kvar ditt eget utseende.

För fylligare läppar

Läpparna är ansiktets fokus och vi uppmärksammar dem ofta extra mycket. Det finns fillers som är speciellt framtagen för att på ett naturligt sätt skapa fylligare läppar, mer definierade läppkonturer eller en mer markerad amorbåge.

För ansiktskonturering och volym

Med åren förlorar vi rundheten i våra ansiktsdrag. På ett snabbt och enkelt sätt kan fillers återskapa förlorad volym i de områden där det märks mest. Du kan också få en tydligare definierad haka eller mer markerade kindben med hjälp av fillers.

Hur utförs en behandling med fillers?

Vid behandlingen injiceras den kristallklara gelen i huden i små mängder med en mycket fin nål. Gelen skapar volym under rynkan, som lyfts upp och jämnas ut. Vid läppskulptering eller formning av ansiktskonturer tillför fillers volym och form till det behandlade området.

Behövs bedövning?

Eftersom alla människor har olika preferenser och känslighet finns fillers både med och utan inbyggd bedövning vilket kan kännas tryggt. Beroende på vilket område du vill behandla finns olika alternativ, t.ex. bedövningskräm, nervblockad (liknande den hos tandläkaren) eller nedkylning med is. Allt för att göra din behandling så behaglig som möjligt.

Hur lång tid tar en behandling?

En behandling med fillers tar bara ungefär 15–30 minuter.

Hur snabbt ser jag resultatet av fillers?

Resultatet kan ses omedelbart.

Hur kommer jag att se ut direkt efter behandlingen?

Eftersom behandlingen är snabb och inte något kirurgiskt ingrepp kan du utan större besvär återgå till ditt normala liv direkt efter en behandling men räkna ändå med att du kan få några reaktioner som är relaterade till injektionen. Det är vanligt att man blir röd, svullen, öm eller får klåda i området som behandlats. De här reaktionerna försvinner vanligen av sig själva inom en eller två dagar. Efter en läppbehandling kan du vara svullen något längre. Andra reaktioner kan i sällsynta fall vara i upp till två veckor. Du bör alltid diskutera dina tidigare eventuella behandlingar och sjukdomar med din behandlare i samband med råd¬givningen före behandlingen. Din behandlare kan också ge mer information om eventuella reaktioner.

Hur ofta behöver jag göra om behandlingen?

Eftersom fillers naturligt bryts ner i kroppen kommer du så småningom att behöva upprepa behandlingen för att bibehålla resultatet. Återbesök görs vanligen efter 6–12 månader för rynkor och inom 6 månader för läppar.

Vid hudföryngring med Restylane Vital utgörs ett typiskt behandlingsprogram av tre behandlingssessioner, med 2–4 veckors mellanrum, och sedan upprepande behandlingar var fjärde till var sjätte månad.

Vad bör jag tänka på efter behandling med fillers?

De första två dygnen efter behandlingen ska du inte massera eller gnida det behandlade området. Vid läppskulptering ska du inte dra ihop läpparna (puta med munnen) de första två dagarna efter behandlingen. Utsätt inte det behandlade området för extrem värme (t.ex. solarium och solbad) eller extrem kyla förrän svullnaden och rodnaden försvunnit.

Se före och efterbilder av fillers


© HBC 2024