Fettfrys i Borås | Heléns Beautycenter
info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Fettfrysning med Proshock Ice

Fettfrysning

Frys bort fettet – Senaste trenden från Hollywood!

Med Proshock Ice kan du effektivt punktbehandla ditt problemområde. Genom frysning sätter vi fettcellerna i apoptos, (programmerad celldöd), och därefter ger vi en stötvågsbehandling för att ytterligare bryta ned fettcellerna samt jämna till celluliter. Proshock Ice har patent på ”Ice-shock-lipolysis” vilket gör att kombinationen är helt unik på marknaden!

 

Boka Online

Proshock Ice

Alla har vi väl något problemområde som vi går runt och stör oss på, allt från putmagen, kärlekshandtagen till valkarna under bh:n. Det kvittar hur mycket vi tränar så blir vi inte av med dem. Med Proshock Ice kan du effektivt punktbehandla ditt problemområde. Genom frysning sätter vi fettcellerna i apoptos, (programmerad celldöd), och därefter ger vi en stötvågsbehandling för att ytterligare bryta ned fettcellerna samt jämna till celluliter. Proshock Ice har patent på ”Ice-shock-lipolysis” vilket gör att kombinationen är helt unik på marknaden! Klinisk studie finns som bevisar resultaten. Behandlingen är smärtfri, ingen återhämtningstid och utan biverkningar! Låter det för bra för att vara sant? Testa själv och se med egna ögon.

Vad är Proshock Ice?

Proshock Ice är en behandling med en unik patenterad kombination för att effektivt och smärtfritt permanent förbättra kroppskonturen och reducera celluliter utan kirurgiska ingrepp. Med Proshock Ice kan du effektivt reducera oönskade fettdepåer och fettvalkar och celluliter i alla stadier.

Läs mer

FAQ Proshock Ice

Klinisk Studie

Vetenskaplig Studie

Reportage från 2014

Se före och efterbilder från fettfrysning


© Heléns Beautycenter 2020