info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Hårförlängning i Borås

Extensions

Vad är extensions?

Extensions, eller hårförlängning, är ett slags löshår som används för att ge ett tjockare eller längre hår. Man använder olika typer av tekniker för att fästa hårförlängningen, t ex tejpextensions, microringar eller keratinextensions. Alla tekniker har för- och nackdelar, och det kan vara svårt att veta vad som passar just dig bäst. Vi börjar alltid med en konsultation innan du bokar tid för hårförlängning.

Boka Online

Vad erbjuder HBC för extensions?

Vi på HBC har valt att arbeta med två olika varumärken; Hairtalk och Beauty Works. Oavsett vilken du väljer kommer du att få en skonsam hårförlängning med ett naturligt resultat.

Med Hairtalk använder vi metoden tejpextensions, och fästena erbjuds i olika nivåer – från Standard till Pro. Det går utmärkt att använda på tunt hår och kan varieras i närmast oändlighet gällande färg.

Beauty Works använder sig av keratinextensions, vilket ger en hårförlängning som håller i månader. Det finns flera längder att välja mellan och en mängd olika färgnyanser.

När du har extensions är det extra viktigt att ta hand om ditt hår för att undvika trassel och onödigt slitage. Sov gärna med håret i en fläta och använd en speciell borste som finns att köpa hos oss.

Hårförlängningens hållbarhet är beroende av ditt hårs kvalitet och kan variera från några månader upp till ett halvår. När du vill ta ur dina extensions kommer du till oss på salongen, så hjälper vi dig. Försök inte ta ur dina extensions på egen hand – detta kan skada håret!

Välkommen att boka din konsultation hos oss!

© HBC 2024