Fettreducering Borås med Exilis Ultra 360 | HBC
info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Exilis Ultra 360™ i Borås

Exilis Ultra 360™

Exilis Ultra 360™ är det första icke-invasiva hudföryngrings- OCH fettförbränningssystemet på marknaden.

Den använder sig av den unika kombinationen, kraften av radiofrekvens och ultraljud. Teknikerna värmer upp den subkutana vävnaden vilket främjar uppstramning av huden genom nybildandet av collagen och reducerar fettlagren under huden.

Detta innebär att samtidigt som fettet reduceras stramas huden upp vilken är en fantastisk kombination – se bilder i vårt galleri.

På de ställen man inte önskar förlora fett jobbar man bara med huduppstramning vilket ger förvånansvärt fina resultat – se före/efter bilder i vårt galleri.

Vi rekommenderar alltid en kostnadsfri konsultation innan du startar din kur. Boka online och välj “konsultation exilis” eller ring 033-12 12 42.

Boka Online

Fettansamlingar- Exilis Ultra 360™ skulpturerar kroppens alla delar samtidigt som huden effektiv stramas upp!

Så fungerar det

Exilis huduppstramning använder EFC™ (Energy Flow Control) för att kombinera radiofrekvens- och ultraljudsteknologier för att rikta in sig på specifika kroppsdelar, samtidigt som man kontrollerar mängden energi fokuserad på ett enda område. Detta innebär att tekniken är supersäker och ultraeffektiv. Ultraljudstekniken ger maximal flexibilitet för att på ett säkert sätt behandla i princip alla kroppsdelar.

Exilis Ultra fokuserar värme djupt ned i huden samtidigt som den använder en kylteknik för att ge maximal komfort under behandlingen.

När värmen tränger ned i huden överhettas de omgivande fettcellerna och dör så småningom. De döda fettcellerna sköljs sedan ut genom lymfsystemet. Värmen stimulerar även produktionen av kollagen, vilket stramar åt huden, minskar rynkor och ger volym tillbaka i huden.

Vem är rätt kandidat?

Alla som har en oönskad fettdepå var som helst på kroppen.

Hur lång tid tar behandlingen /Hur många behandlingar behövs?

De flesta kunder genomgår en kur på 4 behandlingar med ett intervall på 7 till 14 dagar. Varje behandling av specifik kroppsdel tar mellan 15 till 30 minuter.

Hur känns behandlingen? Är det smärtsamt?

De flesta kunder beskriver behandlingen som en smärtfri “hot stone” massage. Behandlingen utförs när patienten ligger ner vilket gör att man enkelt kan slappna av under tiden den utförs.

Hur snabbt ser jag resultat?

En del kunder rapporterar synliga resultat redan efter en behandling. Tiden det tar för resultaten att bli synliga beror på vilket område på kroppen som behandlas. Resultatet forsätter förbättras med tiden flera månader framåt därför kollagen uppbyggnaden tar tid. Vi fotar alltid våra kunder före och efter.

Vad kostar behandlingen?

Kostnaden beror på områdets storlek, då ett större område tar längre tid att behandla än ett litet. 30 minuter kostar 1995 kr, 45 minuter kostar 2995 kr och 60 minuter kostar 3995 kr. För behandling av ansiktet avsätter vi alltid 30 minuter vilket ger en kostnad på 1995 kr. För maximalt och långvarigt resultat behöver du ofta göra 4-6 behandlingar.

Är du Benefit Client får du 10% på ovan priser, läs mer om hur du blir Benefit Client här.

Populära behandlingsområden:

 • Mage
 • Överarmar
 • Lår
 • Ridbyxlår
 • ”Kärlekshandtag”
 • Knän
 • Rygg

Slapp eller åldrad hud – huduppstramning

I denna behandling används endast Radiofrekvens (RF).  Det är den enda icke kirurgiska behandlingen som har kliniskt dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden. Behandlingen är mycket säker och utan bieffekter. Den kan enkelt göras på lunchrasten. Den rekommenderas till alla hudtyper, alla hudfärger och under alla årstider. Systemet levererar en kontrollerad mängd värmeenergi som upphettar det djupa lagret av huden. Den ökade temperaturen medför en omedelbar ökad produktion av kollagenet vilket leder till uppstramningen. Under de följande 2-3 månaderna bildas det nya kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor, bättre lyster, och ett fräschare utseende.

Avancerad kylning – skiktning

Skiktning betyder helt enkelt att energi levereras till olika djup i vävnaden. Applikatorn är utformad så att vi kan ändra energi och kylning direkt på displayen. Genom att ändra kylningen under en behandling kan vi behandla från djup vävnad hela vägen upp till det ytliga lagret.

Vid estetiska behandlingar är nyckeln att behandla effektivt med så höga energinivåer som möjligt utan att kompromissa med kundens komfort. Exilis Ultras temperaturövervakning i realtid ger bästa kontroll för exakt vävnadsuppvärmning.

Exilis Ultra ger maximal energi utan obehag för kunden.

Populära behandlingsområden

 • Helt ansikte-hals-dekolltage
 • Runt ögonen
 • Runt munnen
 • Käklinje
 • Under hakan
 • Händer

Vem är rätt kandidat?

Exilis ultra 360™ är perfekt för alla som vill förebygga och bibehålla sin hudstruktur eller ha en mer dramatisk kosmetisk förbättring. Den nya 360° tippen bibehåller högsta prestanda till och med på de mest rynkiga och problematiska behandlingsytorna.

Hur lång tid tar behandlingen /Hur många behandlingar behövs?

Behandlingstiden är ca 1 timma. De flesta kunder genomgår en kur på 4 behandlingar med ett intervall på 7 till 14 dagar.

Hur känns behandlingen? Är det smärtsamt?

De flesta kunder beskriver behandlingen som en smärtfri “hot stone” massage. Behandlingen utförs när patienten ligger ner vilket gör att man enkelt kan slappna av under tiden den utförs.

Hur snabbt ser jag resultat?

De flesta kunder får ett fint lyft direkt efter behandlingen. Uppstramningen går tillbaka något efter första dygnet, för att sedan radikalt förbättras kommande 2-3 månaderna detta på grund av tillväxten av kollagen.

 

© HBC 2023