info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Exilis Ultra 360™ i Borås & Göteborg

Exilis Ultra 360™

Exilis Ultra 360™ är det första icke-invasiva hudföryngrings- OCH fettförbränningssystemet på marknaden. Maskinen är FDA godkänd och medicinsk CE-märkt.

Den kombinerade kraften av radiofrekvens och ultraljud används för att värma upp den subkutana vävnaden, vilket främjar uppstramning av huden genom nybildandet av kollagen samt reducerar fettlagren under huden.

Detta innebär att samtidigt som det sker en fettreducering stramas huden upp – en fantastisk kombination!

På de ställen man inte önskar en fettreducering jobbar man bara med huduppstramning vilket ger förvånansvärt fina resultat.

Se före- och efterbilder i vårt galleri!

Vi rekommenderar alltid en kostnadsfri konsultation innan du startar din kur.

För att boka i Göteborg, klicka här >>

För att boka i Borås, klicka här >>

Fettansamlingar – Exilis Ultra 360™ skulpterar kroppens alla delar samtidigt som huden effektiv stramas upp!

Så fungerar det

Exilis är en mycket effektiv och säker teknik som använder EFC™ (Energy Flow Control) för att kombinera ultraljud och radiofrekvens. Med hjälp av dessa kan man rikta in sig på specifika kroppsdelar samtidigt som man kontrollerar mängden energi fokuserat på ett område. Med ultraljudstekniken får man maximal flexibilitet som gör det möjligt att på ett säkert sätt behandla nästan alla kroppsdelar.

Exilis Ultra kombinerar kylteknik för maximal komfort med fokuserad värme för att nå djupt ner i huden. Genom att värmen tränger ned i huden överhettas de omgivande fettcellerna vilket leder till att de så småningom dör. De döda fettcellerna tas omhand och sköljs ut genom lymfsystemet. Värmen stimulerar även produktionen av kollagen, vilket stramar, minskar rynkor och ger volym tillbaka i huden.

Vem är rätt kandidat?

Alla som har en oönskad fettdepå var som helst på kroppen och önskar en fettreducering.

Hur lång tid tar behandlingen /Hur många behandlingar behövs?

De flesta kunder genomgår en kur på fyra behandlingar med ett intervall på 7 till 14 dagar. Varje behandling av specifik kroppsdel tar mellan 15 och 30 minuter.

Hur känns behandlingen? Är det smärtsamt?

De flesta kunder beskriver behandlingen som en smärtfri “hot stone” – massage. Behandlingen utförs när patienten ligger ner vilket gör att man enkelt kan slappna av under tiden den utförs.

Hur snabbt ser jag resultat?

En del kunder rapporterar synliga resultat redan efter en behandling. Tiden det tar för resultaten att bli synliga beror på vilket område på kroppen som behandlas. Resultatet fortsätter förbättras med tiden flera månader framåt vilket beror på att kollagenuppbyggnaden tar tid. Vi fotar alltid våra kunder före och efter.

Vad kostar behandlingen?

Kostnaden beror på områdets storlek, då ett större område tar längre tid att behandla än ett litet. 30 minuter kostar 1995 kr, 45 minuter kostar 2995 kr och 60 minuter kostar 3995 kr. För behandling av ansiktet avsätter vi alltid 30 minuter vilket ger en kostnad på 1995 kr. För maximalt och långvarigt resultat behöver du ofta göra 4–6 behandlingar.

Är du Benefit Client får du 10% på ovan priser, läs mer om hur du blir Benefit Client här.

Populära behandlingsområden:

 • Mage
 • Överarmar
 • Lår
 • Ridbyxlår
 • ”Kärlekshandtag”
 • Knän
 • Rygg

Slapp eller åldrad hud – huduppstramning

I denna behandling används endast Radiofrekvens (RF).  Det är den enda icke kirurgiska behandlingen som har kliniskt dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden. Behandlingen är mycket säker och utan bieffekter. Den kan enkelt göras på lunchrasten. Den rekommenderas till alla hudtyper, alla hudfärger och under alla årstider. Systemet levererar en kontrollerad mängd värmeenergi som upphettar det djupa lagret av huden. Den ökade temperaturen medför en omedelbar ökad produktion av kollagenet vilket leder till uppstramningen. Under de följande 2-3 månaderna bildas det nya kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor, bättre lyster, och ett fräschare utseende.

Avancerad kylning – skiktning

Skiktning betyder helt enkelt att energi levereras till olika djup i vävnaden. Applikatorn är utformad så att vi kan ändra energi och kylning direkt på displayen. Genom att ändra kylningen under en behandling kan vi behandla från djup vävnad hela vägen upp till det ytliga lagret.

Vid estetiska behandlingar är nyckeln att behandla effektivt med så höga energinivåer som möjligt utan att kompromissa med kundens komfort. Exilis Ultras temperaturövervakning i realtid ger bästa kontroll för exakt vävnadsuppvärmning.

Exilis Ultra ger maximal energi utan obehag för kunden.

Populära behandlingsområden

 • Helt ansikte-hals-dekolletage
 • Runt ögon
 • Runt mun
 • Käklinje
 • Under hakan
 • Händer

Vem är rätt kandidat?

Exilis ultra 360™ är perfekt för alla som vill förebygga och bibehålla sin hudstruktur eller ha en mer dramatisk kosmetisk förbättring. Den nya 360-tippen bibehåller högsta prestanda till och med på de mest rynkiga och problematiska behandlingsytorna.

Hur lång tid tar behandlingen /Hur många behandlingar behövs?

Behandlingstiden är ca 1 timma. De flesta kunder genomgår en kur på fyra behandlingar med ett intervall på 7 till 14 dagar.

Hur snabbt ser jag resultat?

De flesta kunder får ett fint lyft direkt efter behandlingen. Uppstramningen går tillbaka något efter första dygnet, för att sedan radikalt förbättras kommande 2-3 månaderna detta på grund av tillväxten av kollagen.

 

© HBC 2024