info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

EMSELLLA I BORÅS

EMSELLA

Säg NEJ till inkontinens, bäckenbottenproblem och nedsatt intim tillfredsställelse.

EMSELLA är den världsunika metoden för att hjälpa patienter med urininkontinens, bäckenbottenproblem efter förlossning och/eller nedsatt intim tillfredsställelse. 

Sitt och upplev en helt ny banbrytande behandling vid inkontinens

 • Fullt påklädd
 • 75% minsking av absorberande skydd
 • Icke invasiv
 • Lämna direkt efter genomförd behandling

EMSELLA är FDA godkänd, medicinsk CE-märkt.

Boka Online

Vad är EMSELLA?

Bäckenbottenmusklerna är det lager av muskler som stöder bäckenorganen och sträcker sig över bäckenbotten. Starka bäckenbottenmuskler ger kontroll över blåsan och tarmen. Försvagade bäckenbottenmuskler betyder att inre organ inte stöds fullt ut och man kan ha svårt att kontrollera urinblåsan.

 • EMSELLA använder elektromagnetisk energi för att leverera tusentals supramaximala sammandragningar i bäckenbottenmusklerna under en enda behandling.
 • Under en behandling sitter du FULLT PÅKLÄDD i Emsella-stolen och kan t.ex. läsa en bok.
 • EMSELLA är icke-invasiv behandling som inte är baserad på värme eller kyla. Med andra ord finns inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

EMSELLA behandlar

 • Urininkontinens
 • Bäckenbottenproblem
 • Nedsatt intim tillfredsställelse

Vem är rätt kandidat för Emsella?

EMSELLA är ett bra alternativ för kvinnor och män i alla åldrar som önskar lösning för urininkontinens, återhämtning efter förlossning och förbättring av kvaliteten på deras intima liv.

Hur lång är behandlingen? Hur många sessioner behövs?

Din behandlare kommer ta fram en behandlingsplan för dig. En behandling tar runt 30 minuter och det behövs ungefär 6 behandlingar som genomförs vid två tillfällen per vecka.

Hur känns en behandling? Är det smärtsamt?

Du kommer känna en stickande (pirrande) känsla och kontraktioner av bäckenbottenmuskulerna under behandlingen. Du kan genomföra dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Hur snabbt kan jag se resultat?

Du kan uppleva förbättring redan efter en behandling. Resultatet kommer fortsätta förbättras under de följande veckorna.

Kundberättelser

Anna, 37 år (aktiv tvåbarnsmamma med 1 vaginal förlossning)
-Jag vill kunna vara aktiv med mina barn och följa med i deras tempo och kunna träna och springa på en högintensiv nivå där det krävs mycket hopp och ansträngning  för nedre muskulaturen. Efter 4 behandlingar kan jag efter ett tufft tränings/löp pass med mycket hård belastning vara helt torr efteråt. Att slippa använda ett eller flera skydd vid träning och känna att jag kan röra mig obehindrat utan minsta läckage är en stor lättnad och glädje

Efter 2 behandlingar med Emsella behöver jag inte gå upp på natten och kissa längre! Min träning har blivit mer intensiv eftersom jag inte behöver oroa mig för att läcka under passet. Jag kan hålla mig på ett helt annat sätt än innan behandlingarna och jag hinner numera till toaletten utan problem! Mina knipmuskler är så starka nu så att jag kan knipa av strålen!

Roger, 52 år
-Min sömn blir avbruten 1-4 ggr/natten på grund av att jag behöver gå upp och kissa. Min erektion kallar jag “rabarbersvaj”, Jag vill men inte “snoppen”. Då jag lider av IBS blir jag ofta gasig i magen och kan ha svårt att hålla inne “fisen” .

En spännande behandling.

 • Fått bättre kontroll på kisseriet, inget efterdropp
 • Behöver ej gå upp på toaletten på natten
 • Känner bäckenbottenmuskeln aktiverats
 • Kontrollerar min tarm bättre
 • Bättre fart på snoppen
 • Kan man slippa dom så blå tabletterna så är det värt varenda behandling

Susanne, 50 år
-Efter 2 behandlingar med Emsella behöver jag inte gå upp på natten och kissa längre! Min träning har blivit mer intensiv eftersom jag inte behöver oroa mig för att läcka under passet. Jag kan hålla mig på ett helt annat sätt än innan behandlingarna och jag hinner numera till toaletten utan problem. Mina knipmuskler är så starka nu att jag kan knipa av strålen!

Anna-Karin, 56 år (barnmorska med 2 vaginala förlossningar)
-Jag hade urinläckage vid hosta, nysning, skratt och träning som jag skattade till en sjua på en tio-gradig skala, där ett är inget läckage och tio är kraftigt läckage. Jag har efter fem behandlingar inget läckage i någon av dessa aktiviteterna – jag håller nu helt tätt. Jag behöver inte säkerhetskissa längre! Jag gör till och med jumping jacks/kors-hopp utan att läcka en droppen.

Jag upplever Emsellan som en enkel och smidig behandling som känns bekväm.  

Ulla-Beth, 63 år

-Jag såg på reklam om Emsella maskinen som gör under för personer som har problem med underlivet både män och kvinnor. Jag har haft problem i över 40 år med inkontinensbesvär, Efter 2st svåra förlossningar blev problemet värre. Jag har svårt att hålla urinen får springa ofta på toaletten och är jag bortrest  måste jag veta vart toalett finns. Jag läcker urin vid hosta, nysningar m.m, Har opererats för framfall och bakfall. Jag har aldrig fått hjälp med inkontinensen, man har bara satt in massa mediciner och det har hjälpt lite. 

När jag såg reklamen om Emsella tänkte jag “Vad har jag att förlora på och pröva! Jag beställde tid ,var nervös. Inkontinens är inget man pratar öppet in , man skäms. Jag kom till praktiken sin var så fin, man möts av en trevlig atmosfär och helen med personal var så trevliga och varma. Jag fick 6st behandlingar, man sitter på en stol sedan gör maskinen arbetet. Jag märker att den har stärkt upp muskulaturen i mitt slappa underliv, från att sprungit 3-4 ggr/natt på toaletten har nattsömnen blivit bättre när jag bara behöver gå 1-2 ggr/natt nu! 

Maskinen har hjälpt mig!!! men man har också ett eget ansvar, så nu är det min tur att hjälpa mig själv med knipövningar. Jag kommer nog behöva någon behandling i mellan åt som stöd.

Tack för att ni finns och kan hjälpa fler människor med besvär kramar.

Anonym, 50år

Jag har haft problem sedan födseln av min barn, i över 20 år. Jag har inte kunnat springa eller hoppa. Nysningar och hosta har varit mycket besvärligt plus en hel massa andra tillfällen i vardagen.

Blev så mycket bättre bara efter ett par behandlingar. Jag har hittat min muskel och kommer absolut att träna den varje dag. Jag är inte alls lika ofta på toaletten. Jag är så glad att jag gav mig själv detta i present.

Stort tack för hjälpen och för ett underbart bemötande.

Monika, 52

Jag var något skeptisk när jag första gången satte mig på stolen. Att få elektromagnetiska våger upp i underlivet känns underligt. Och att det skulle göra att jag inte läckte urin. Efter bara några få behandlingar kändes att jag inte behövde knipa vid nysning.

Att sova en hel natt utan att gå upp.. Verkligen magi!

Att gå omkring och vara orolig för att kissa på sig är troligen vanligare än vi tror. Här är hjälpen, kan varmt rekommendera EMSELLAN och Helen!

Anonym, 63 år (3 vaginala förlossningar)

Efter att ha haft flera års träningsuppehåll började jag åter styrketräna för 8 månader sedan och blev då medveten om att jag läcker vid tunga lyft och vissa andra övningar. Det här störde mig väldigt då det var så påtagligt. Har under åren som jag inte tränat märkt att jag haft svårare att knipa ordentligt, att jag börjat läcka vid hostningar, inte kunnat hoppa och ibland fått trängningar som lett till att jag nästan inte hunnit till toaletten i tid samt behövt gå upp flera gånger på natten. Jag har också fått framfall och står i operationskö för det. 

Efter att genomgått tre behandlingar så märker jag en tydlig skillnad. Jag kan strypa strålen direkt, jag kan knipa hårdare och längre, göra tunga lyft utan att läcka och jag behöver inte gå upp natten längre. Vad gäller framfallet så ska det bli spännande att se vad de kommande tre behandlingarna ger för slutresultat då jag känner mindre av det nu. Den absolut största vinsten redan är träningen som fungerar perfekt.

Anonym, 40 år (fembarnsmamma)
Efter fem vaginala förlossningar saknade jag helt förmågan att knipa. Detta resulterade i att jag inte kunde hålla tätt i flertalet situationer bl.a. så kunde jag inte fortsätta träna eller vara aktiv med mina barn. Vid minsta ansträngning tex nysning eller hosta så kunde jag inte hålla tillbaka kisset.

Jag har genomgått en inkontinens operation efter femte barnet. Detta hjälpte initialt, men med tiden försvann effekten och efter ca 1 år var jag tillbaka på ruta ett. Och jag kunde fortfarande inte knipa.

Jag har nu gjort 6 st behandlingar med Emsella och jag är idag helt torr, kan hoppa, springa, träna, nysa, hosta mm. Och jag KAN nu knipa. Inkontinensen är helt borta tack vare Emsella på HBC.

Barnmorska
6 månader efter behandling har jag fortfarande lika god effekt som direkt efter avslutad behandling! Är verkligen supernöjd och rekommenderar verkligen behandlingen!!

Anonym, 40+

Jag säger bara WOW! 

I tisdags 8/3 – 22 gjorde jag min 1a emsella behandling. Vaknat 1 gång runt kl 02.00 , 2 nätter i rad nu – istället för 2-4 ggr. Känns mycket lovande med Emsella!

 

 


© Heléns Beautycenter 2022