info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

EMSELLLA I BORÅS

EMSELLA

Säg NEJ till inkontinens, bäckenbottenproblem och nedsatt intim tillfredsställelse.

EMSELLA är den världsunika metoden för att hjälpa patienter med urininkontinens, bäckenbottenproblem efter förlossning och/eller nedsatt intim tillfredsställelse. 

Sitt och upplev en helt ny banbrytande behandling vid inkontinens

 • Fullt påklädd
 • 75% minsking av absorberande skydd
 • Icke invasiv
 • Lämna direkt efter genomförd behandling

EMSELLA är FDA godkänd, medicinsk CE-märkt.

Boka Online

Vad är EMSELLA?

Bäckenbottenmusklerna är det lager av muskler som stöder bäckenorganen och sträcker sig över bäckenbotten. Starka bäckenbottenmuskler ger kontroll över blåsan och tarmen. Försvagade bäckenbottenmuskler betyder att inre organ inte stöds fullt ut och man kan ha svårt att kontrollera urinblåsan.

 • EMSELLA använder elektromagnetisk energi för att leverera tusentals supramaximala sammandragningar i bäckenbottenmusklerna under en enda behandling.
 • Under en behandling sitter du FULLT PÅKLÄDD i Emsella-stolen och kan t.ex. läsa en bok.
 • EMSELLA är icke-invasiv behandling som inte är baserad på värme eller kyla. Med andra ord finns inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

EMSELLA behandlar

 • Urininkontinens
 • Bäckenbottenproblem
 • Nedsatt intim tillfredsställelse

Vem är rätt kandidat för Emsella?

EMSELLA är ett bra alternativ för kvinnor i alla åldrar som önskar lösning för urininkontinens, återhämtning efter förlossning och förbättring av kvaliteten på deras intima liv.

Hur lång är behandlingen? Hur många sessioner behövs?

Din behandlare kommer ta fram en behandlingsplan för dig. En behandling tar runt 30 minuter och det behövs ungefär 6 behandlingar som genomförs vid två tillfällen per vecka.

Hur känns en behandling? Är det smärtsamt?

Du kommer känna en stickande (pirrande) känsla och kontraktioner av bäckenbottenmuskulerna under behandlingen. Du kan genomföra dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Hur snabbt kan jag se resultat?

Du kan uppleva förbättring redan efter en behandling. Resultatet kommer fortsätta förbättras under de följande veckorna.

Kundberättelser

Anna, 37 år (aktiv tvåbarnsmamma med 1 vaginal förlossning)
-Jag vill kunna vara aktiv med mina barn och följa med i deras tempo och kunna träna och springa på en högintensiv nivå där det krävs mycket hopp och ansträngning  för nedre muskulaturen. Efter 4 behandlingar kan jag efter ett tufft tränings/löp pass med mycket hård belastning vara helt torr efteråt. Att slippa använda ett eller flera skydd vid träning och känna att jag kan röra mig obehindrat utan minsta läckage är en stor lättnad och glädje

Efter 2 behandlingar med Emsella behöver jag inte gå upp på natten och kissa längre! Min träning har blivit mer intensiv eftersom jag inte behöver oroa mig för att läcka under passet. Jag kan hålla mig på ett helt annat sätt än innan behandlingarna och jag hinner numera till toaletten utan problem! Mina knipmuskler är så starka nu så att jag kan knipa av strålen!

Roger, 52 år (tandläkare)
-Min sömn blir avbruten 1-4 ggr/natten på grund av att jag behöver gå upp och kissa. Min erektion kallar jag “rabarbersvaj”, Jag vill men inte “snoppen”. Då jag lider av IBS blir jag ofta gasig i magen och kan ha svårt att hålla inne “fisen” .

En spännande behandling.

 • Fått bättre kontroll på kisseriet, inget efterdropp
 • Behöver ej gå upp på toaletten på natten
 • Känner bäckenbottenmuskeln aktiverats
 • Kontrollerar min tarm bättre
 • Bättre fart på snoppen
 • Kan man slippa dom så blå tabletterna så är det värt varenda behandling

Susanne, 50 år
-Efter 2 behandlingar med Emsella behöver jag inte gå upp på natten och kissa längre! Min träning har blivit mer intensiv eftersom jag inte behöver oroa mig för att läcka under passet. Jag kan hålla mig på ett helt annat sätt än innan behandlingarna och jag hinner numera till toaletten utan problem. Mina knipmuskler är så starka nu att jag kan knipa av strålen!

Anna-Karin, 56 år (barnmorska med 2 vaginala förlossningar)
-Jag hade urinläckage vid hosta, nysning, skratt och träning som jag skattade till en sjua på en tio-gradig skala, där ett är inget läckage och tio är kraftigt läckage. Jag har efter fem behandlingar inget läckage i någon av dessa aktiviteterna – jag håller nu helt tätt. Jag behöver inte säkerhetskissa längre! Jag gör till och med jumping jacks/kors-hopp utan att läcka en droppen.

Jag upplever Emsellan som en enkel och smidig behandling som känns bekväm.  

 


© Heléns Beautycenter 2021