Extra Liquid Hair

769.00kr

SYSTEM Professional Liquid Hair är en återuppbyggande hårbehandling som förbättrar och ger näring och skydd till skört och kemisk skadat hår. Behandlingen är framtagen för att reparera hårets inre och yttre struktur för starkare och friskare hårstrån. En molekylär behandling som har utvecklats särskilt för känsligt och sprött hår och har förmågan att återuppbygga hårfibrerna och stärka håret. Innehåller utvalda aminosyror som är byggstenarna i hårets keratin. Ger ökad motstånds kraft och vitalitet.

Aktiva ingredienser

Liquid Hair bygger på Molecular Hair Refilling-teknologi och innehåller de essentiella amonosyrorna alanin och histidin som strategiskt tränger in i hårstrået för att bygga upp de skadade fibrerna. Luckor i de inre hårfibrerna fylls igen där håret skadats.

Användning: Appliceras i nytvättat, handdukstorkat hår. Dela upp håret i 4-5 sektioner och applicera en pipett Liquid Hair på varje sektion. Fördela jämnt från rot till topp. Kamma igenom och torka håret med för i 5 minuter för att få ingredienserna att binda i håret. Skölj sedan noggrant.

100 ml