Rea!

Beauty Sun kit

249.00kr

Kittet innehåller Schampo, Mask och Sunspray

Schampo: Lämplig för frekvent användning, rengör skonsamt kropp och hår och eliminerar rester av salt och klor. Den återställer hårets mjukhet och skyddar den naturliga eller kosmetiska färgen. Idealisk för alla hårtyper som efter exponering för solen behöver bibehålla rätt nivå av återfuktning. Det ger en tonande verkan på hela kroppen, tack vare mentolen som ger en behaglig kylande effekt.

Mask: En omedelbar aftersun mask med hög återfuktande effekt. Den är baserad på ett komplex av vitaminer som omstrukturerar håret inifrån, återbalanserar keratinstrukturen, ger fyllighet och glans till håret som gjorts torrt och sprött av sol, klor och salt, hjälper till att göra håret friskt, starkt, mjukt och strålande. Appliceras efter schampo

Sun Spray: Detta är en leave-in multifunktionell behandling. Den skyddar mot yttre ämnen och aktiveras omedelbart på alla hårtyper, Den är rik på antioxidanter och hjälper till att försvara håret mot fria radikaler, UV och andra värmekällor såsom hårtorkar och plattänger.

Kan restnoteras