info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Beauty Works keratinextensions

Beauty Works keratinextensions

Den bästa hårförlängningen är den som utförs utan kemikalier, och som ger dig långt och fylligt drömhår! Låt oss introducera Beauty Works – med denna metod får du längre hår på ett naturligt sätt.

Beauty Works mission är att lyfta varje individ till att uppleva trygghet och självförtroende genom exklusiva och kvalitativa extensions. Tack vare noggrant utvalda hår och säkra kanaler garanteras 100% Remyhår; färgsäkra, double drawn och etiskt hanterade.

För att boka i Borås, klicka här >>

Vilka är Beauty Works?

Extensions från Beauty Works är designade med professionella frisörer i åtanke, och med mer än 10 års erfarenhet av att leverera högkvalitativa extension erbjuder de ett brett sortiment av skonsamma och effektiva extensionsmetoder.

En mångsidig prisvinnande kollektion av extensions innebär fantastiska färger och längder. Beauty Works levererar sin portfolio till professionella frisörer över hela världen!

Keratinextensions

Hårförlängningar, eller hårförtjockningar, med keratin innebär en professionell metod där håret är förtippat på en keratinformel. Keratinet kyls när det smälts ner och smälter då samman till en fast bindning på håret. Detta kommer att hålla i månader, och kan endast tas bort med hjälp av keratinupplösande medel och specialverktyg (framtagna för Beauty Works extensions).

Eftersom keratinextensions appliceras på individuella hårstrån kan man blanda olika färger och anpassa en blandning av nyanser.

Färger och längder

Känner du dig osäker på vilken nyans du ska välja? Prata med din frisör så kan ni välja mellan många olika färger och nyanser. Allt från lockande mörka toner till distinkta röda. Svala, rena blondiner till metalliska silver och asktoner. Med Balayage eller Colormelt från Beauty Works smälts flera toner samman till en sömlös övergång från rot till topp. Skapa djup och dimension till ditt eget hår med Beauty Works handmålade markerande färger, med flera toner för den mest realistiska hårförlängningsblandningen.

Beauty Works har 43 olika nyanser som kommer i längderna 45, 50 och 60 cm.

Vikten av att välja rätt frisör

Först genomför vi en konsultation gällande den valda metoden och sedan kommer alla extensions att sättas i av en professionell och certifierad Beauty Works-frisör. Det är viktigt eftersom extensionsindustrin inte är strikt reglerad och företag kan utfärda certifikat till personer som har väldigt lite eller ingen erfarenhet inom hårindustrin. Om extensions appliceras på fel sätt kan såväl ditt naturliga hår som dina extensions skadas!

Du kan känna dig trygg med att HBC har genomgått Beauty Works utbildning. Välkommen att boka konsultation och tid hos oss!

 

 


© HBC 2024