Ansiktsbehandling i Borås - Heléns Beautycenter
info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Ansiktsvård i Borås

Ansiktsbehandlingar

Vi startar alltid våra ansiktsbehandlingar med en hudanalys som hjälper oss att skräddarsy behandlingen för att tillgodose just din huds behov. Vi föreslår vilka behandlingar du kommer att behöva för att uppnå ett optimalt resultat, samt ger dig råd om produkter för daglig vård. Behandlingen avslutas alltid med en specialanpassad moisturizer. Som ett extra skydd för huden och en förlängning av behandlingen lägger vi vår underbara mineralmakeup så att du känner dig bekväm när du lämnar vår salong.

Tveka inte att kontakta oss om du är osäker på vilken behandling som passar just dig – Vi har ett brett utbud och arbetar ofta med kombinationsbehandlingar.

Boka Online

Hudterapeutens val – För dig som söker snabba resultat 60 min

Resultatinriktad behandling som anpassas efter ditt behov. Hudvårds djungeln är stor – låt vår hudexpert guida dig bland alla avancerade behandlingar och tekniker för Din bästa hudhälsa.

Förvänta dig ett fantastiskt resultat!

Varierande pris beroende på val av behandling fr.990:-

Quickfix 30 min

En snabb uppfräschning och hydrating av din hud. Rengöring, peeling och en härlig fuktgivande mask.

Basic ansiktsbehandling 60 min

En energigivande timma för den hud som behöver fukt o näring vilket tillgodoses genom hela behandlingen. Rengöring, peeling, massage, mask, handmassage och en vacker formning av ögonbrynen.

Porrengöring 60 min

Här läggs extra betoning på tömning av orenheter i huden. Portömning görs på ansikte, bröst eller rygg. Rengöring, djupverkande peeling, ånga, sammandragande mask.

Ultimate ansiktsbehandling 90 min

En ultimat uppfräschande och djupgående behandling som innehåller alla moment i en klassisk ansiktsbehandling. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, serum, mask och en vacker formning av ögonbrynen.

All Inclusive behandling 105 min

Denna behandling innehåller all moment som i Ultimatebehandlingen men här får du även dina bryn och fransar färgade.

Deluxe behandling 120 min

För dig som vill unna dig det lilla extra. En vårdande, lugnande och avslappnande lyx behandling för ansiktet. Ryggmassage, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock och specialmask.

Mr Face 90 min

Behandling speciellt framtagen för att passa mäns hud. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, mask.

Ansiktsmassage 30 min

Unna dig en stunds ljuvlig avkoppling. Rengöring, massage.

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt i skönhetsdjungeln!


© Heléns Beautycenter 2019