info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

Ansiktsbehandlingar i Borås & Göteborg

Ansiktsbehandlingar

Vi startar alltid våra ansiktsbehandlingar med en hudanalys som hjälper oss att skräddarsy behandlingen för att tillgodose just din huds behov.

Vi föreslår vilka behandlingar du kommer att behöva för att uppnå ett optimalt resultat, samt ger dig råd om produkter för daglig vård.

Tveka inte att kontakta oss om du är osäker på vilken ansiktsbehandling som passar just dig. Vi har ett brett utbud och arbetar ofta med kombinationsbehandlingar.

 

Läs mer i vår hudvårdsguide

För att boka i Göteborg, klicka här >>

För att boka i Borås, klicka här >>

Hudanalys 15 min

Få en kostnadsfri konsultation av en hudvårdsexpert. På ett professionellt sätt analyserar vi din hud och rekommenderar vilken salongsbehandling och hemmavård du behöver för att förbättra din hudhälsa.

Följer du terapeutens råd kommer du få utlovade resultat.

Ansiktsbehandlingar individuellt anpassade efter dig.

Unna dig en skön, avkopplande ansiktsbehandling. Du bestämmer tiden, hudterapeuten väljer behandling efter tid och hudtillstånd. Hur länge vill du njuta?

  • 25min
  • 50min
  • 70min

Ansiktsmassage 25 min

Unna dig en stunds ljuvlig avkoppling. Rengöring, massage och avslutande fuktkräm.

Porrengöring 50 min

Vid porrengöring läggs extra vikt på tömning av orenheter i huden. Portömning görs på ansikte, bröst eller rygg. Rengöring, djupverkande peeling, ånga och sammandragande mask.

Den ultimata kombinationsbehandlingen

Kemisk peeling, Dermapen 4, Infuzion

Hudterapeutens val

Resultatinriktad behandling som anpassas efter din huds behov. Hudvårdsdjungeln är stor – låt vår hudterapeut guida dig bland alla avancerade behandlingar och tekniker för din bästa hudhälsa.

Varierande pris beroende på val av behandling från 990 kr

Avancerad resultatinriktad hudvård

Under våra 30 år i branschen har utvecklingen av hudvård tagit stora steg framåt. Vi har med stort intresse och engagemang tagit del av utvecklingen genom utbildningar hos marknadsledande leverantörer och deras avancerade behandlingar och tekniker, allt för att kunna erbjuda våra kunder det senaste inom hudvård. Där vi förut gjorde enklare behandlingar, kan vi idag erbjuda våra kunder högteknologiska, resultatinriktade behandlingar som ger fantastiska resultat.

Några exempel är: Exilis Ultra 360  Dermapen 4  Infuzion Kemisk peel IPL PRX T33 Cryopen Mesoestetic

 

 

Vi hjälper dig att hitta rätt behandling!


© HBC 2024