info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka Online

Ansiktsvård i Borås

Ansiktsbehandlingar

Vi startar alltid våra ansiktsbehandlingar med en hudanalys som hjälper oss att skräddarsy behandlingen för att tillgodose just din huds behov. Vi föreslår vilka behandlingar du kommer att behöva för att uppnå ett optimalt resultat, samt ger dig råd om produkter för daglig vård. Behandlingen avslutas alltid med en specialanpassad moisturizer. Som ett extra skydd för huden och en förlängning av behandlingen lägger vi vår underbara mineralmakeup så att du känner dig bekväm när du lämnar vår salong.

Tveka inte att kontakta oss om du är osäker på vilken behandling som passar just dig – Vi har ett brett utbud och arbetar ofta med kombinationsbehandlingar.

Läs mer i vår hudvårdsguide

Boka Online

Hudanalys 15 min

Få en kostnadsfri konsultation av en hudvårdsexpert. På ett professionellt sätt analyserar vi din hudhälsa och rekommenderar vilken salongsbehandling och hemmavård du behöver för att förbättra din hudhälsa.

Följer du terapeutens råd kommer du få utlovade resultat.

Ansiktsbehandlingar individuellt anpassade efter dig.

Unna dig en skön, avkopplande ansiktsbehandling. Du bestämmer tiden, hudterapeuten väljer behandling efter tid och hudtillstånd. Hur länge vill du njuta?

  • 30min
  • 60min
  • 90min

Ansiktsmassage 30 min

Unna dig en stunds ljuvlig avkoppling. Rengöring, massage och avslutande moisturiser.

Porrengöring 60 min

Här läggs extra vikt på tömning av orenheter i huden. Portömning görs på ansikte, bröst eller rygg. Rengöring, djupverkande peeling, ånga och sammandragande mask.

Avancerad resultatinriktad hudvård

Under våra 29 år i branchen har utvecklingen av hudvården tagit stora steg framåt. Vi har med stort intresse och engagemang tagit del av utveckligen genom utbildningar hos marknadsledande leverantörer och deras avancerade behandlingar och tekniker, allt för att kunna erbjuda våra kunder det det senaste inom hudvård. Där vi förut gjorde enklare behandlingar, kan vi idag erbjuda våra kunder högteknoligiska, reslutatinriktade behandlingar som ger fantastiska resultat.

Några exempel är: Exilis Ultra 360  Dermapen 4  Infuzion Kemisk peel IPL RF PRP Cryopen Plasmapen

Den ultimata kombinations behandlingen 90 min

Kemisk peel, Dermapen 4, Infuzion

Hudterapeutens val – För dig som söker snabba resultat 60 min

Resultatinriktad behandling som anpassas efter din huds behov. Hudvårds djungeln är stor – låt vår hudterapeut guida dig bland alla avancerade behandlingar och tekniker för Din bästa hudhälsa.

Förvänta dig ett fantastiskt resultat!

Varierande pris beroende på val av behandling fr.990:-

 

 

 

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt i skönhetsdjungeln!


© Heléns Beautycenter 2021