info@hbc.nu | 033-12 12 42 | Boka i Borås | Boka i Göteborg

HBC NYHETSBREV

NYHETSBREV – HELÈNS BEAUTYCENTER

Kära kund,

Vi står inför fjärde vågen av Covid-19 och självklart gör vi allt vi kan för att minimera smittspridningen. Vi vill försäkra dig om att ingen i vår personal jobbar med symptom, vi är duktiga på att tvätta händer samt på att desinficera våra ytor. Vi har dessutom ett avjoniseringssystem installerat i vår ventilation vilket tar stor del av ev. Covid-virus. Vi känner oss säkra hos oss – och hoppas såklart att även du gör det!

Vi ber dig att inte besöka oss om du har symptom samt att komma ensam i mån av möjlighet. Självklart anpassar vi vår avboknings-policy efter pandemin.

Med det sagt vill vi passa på att berätta om lite roligare saker..

Vintern: Den perfekta tiden att bli hårfri!

Vi har 19 års erfarenhet av permanent hårborttagning med IPL. Slipp att raka dig, slipp envist stubb och slipp hårsäcksinflammationer – hela livet ut. Vi tar bort hår på hela kroppen och ansiktet, även brasiliansk både på män och kvinnor.

Vi garanterar att du blir av med håret på endast 6 behandlingar!

Pris: Från 1050 kr

Pris för benefit clients: Från 945 kr

Boka din kostnadsfria konsultation här; https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/helens-beautycenter-38568/konsultation-ipl-permanent-harborttagning-1310044

Bli kvitt decembers extrakilon inför våren

Med vår maskin Exilis 360 trollar vi bort både envisa fettdepåer och lös/slapp hud på kroppen. Behandlingen utförs i kur om 4-6 tillfällen och du får ett direkt resultat som förbättras under 3 månaders tid.

Exilis kan även utföras i ansiktet med syfte att strama åt huden, vi liknar behandlingen vid att ”sätta tillbaka ansiktet på plats”!

Behandlingen är skön och påminner om en hot stone-massage.

Pris: Från 1995 kr

Pris för benefit clients: Från 1795 kr

För att boka din kostnadsfria konsultation klicka här: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/helens-beautycenter-38568/konsultation-exilis-360-ansikte-kropp-1652707

Förbered huden inför vårsolen

Våren må kännas avlägsen men nu går vi åt ljusare tider. Ta tillfället i akt och förbered din hud inför den stundande våren och sommaren.

Har du envisa pigmenteringar som förstärks under sommaren rekommenderar vi starkt Cosmelan. Behandlingen är världsledande och resultaten talar för sig själv. Du gör endast en behandling hos oss på hudkliniken och följer därefter ett strikt hemmavårds-schema under 6 månader.

Pris: 4490 kr

Pris för benefit clients: 4041 kr

Boka Cosmelan här: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/helens-beautycenter-38568/cosmelan-1658659

 

Vill du städa bort höstens och vinterns glåmighet och möta våren med en lystrig och fräsch hud rekommenderar vi starkt att du gör en kemisk peeling. Vi har flera olika peels att välja mellan – allt från glåmig och trött hud, till lättare pigmenteringar, oren hud och acne samt åldrad hud med linjer och rynkor.

Pris: Från 1500 kr

Pris för benefit clients: Från 1350 kr

Boka kemisk peeling här: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/helens-beautycenter-38568/kemisk-peeling-bedomning-pa-kliniken-aldrad-forslappad-hud-1652515

Bli en av våra Benefit Clients!

Vad menar vi med ”pris för benefit clients”? Jo, det är vår nya kundklubb som ger dig en mängd förmåner. Bland annat får du alltid 10% rabatt på samtliga behandlingar och produkter, 50% på en behandling/år, en gratis tvätt och styling/år, förtur till events och unika erbjudanden bara för våra benefit clients. Du får dessutom en fast månadskostnad att förhålla sig och slipper på så vis större utgifter i klump!

Läs mer här

Vill du bli en benefit client eller prata mer med oss om det? Boka din tid här: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/helens-beautycenter-38568/konsultation-benefit-client-1671701

Stort tack för att du är kund hos oss – vi ser fram emot att få ta hand om dig!

© HBC 2024