Välkommen till vår värld gilla oss på Facebook.
 Instagram-icon

Kropp-slim

Är du missnöjd med figuren?

Kan orsaken vara slappa muskler runt midja, höft och lår där inte ens sträng diet hjälper?
Vår muskelstimulator hjälper dig att träna och strama upp musklerna till en bättre kroppsform. Tekniken med elektrisk träning har gamla anor. Sedan sekelskiftet har man nyttjat olika typer av maskiner, avsedda att stimulera musklerna i ett eller annat syfte. Den medicinska erfarenhet är nu stor inom området. Grunden i elektrisk träning är att de elektriska impulserna liknar våra egna nervimpulser, vilket ger muskeln en signal att dra sig samman.

Detta kan du vänta dig:

  • Kraftig muskelträning (slankare och fastare kropp)
  • Ordentligt ökad blod-lymfcirkulation.
  • Effektiv reducering av celluliter
  • Mjukhet, rörlighet i muskler och leder.
  • Ökad fettförbränning

Denna muskelstimulator är utveckald så att alla kroppsdelar där musklerna blivit förslappade, tränas upp igen och återfår sin normala spänst och styrka.
Behandlingen pågår i 17 minuter. En behandling på magen motsvarar ca 1500 situps. För att få ett hållbart resultat görs 10 behandlingar, 2-3 beh./mån. Detta gör att även den mest stressade personen hinner hålla sin kropp stark och spänstig.

VÄLKOMMEN ATT BOKA TID FÖR EN KOSTNADSFRI PROVGÅNG.

Då kan vi mer ingående berätta och visa vad vi kan göra för just Dig. Då får du prova en behandling, då vi givetvis mäter dig före och efter för att se hur många centimeter vi kan dra in dig tex midjan, över höfterna, på låren eller över rumpan eller varför inte prova att lyfta bysten ett par centimeter.