Välkommen till vår värld gilla oss på Facebook.
 Instagram-icon

Restylane Vital


Vad händer med huden när jag åldras?

Det som händer i huden när vi blir äldre är att kollagen och elastinfibrer bryts ner och kvaliteten på hudens egen hyaluronsyra försämras. Det gör att huden blir mer ojämn och torrare. Huden tappar spänst och elasticitet. Flera saker spelar in och påverkar hur huden förändras, t.ex. den biologiska klockan och din livsstil. Hur mycket sol din hud utsätts för har också stor påverkan.

 

Vad kan jag göra åt det?

Det finns hjälp för att förbättra och bevara spänsten och elasticiteten i huden – så att du får ett naturligt och fräscht utseende. Restylane Skinboosters är en skönhetsbehandling som snabbt, enkelt och på ett naturligt sätt slätar ut huden. En kräm tar hand om huden på utsidan men Restylane Skinboosters tar hand om din hud från insidan. Injektioner med Restylane Skinboosters i små mängder förbättrar och bevarar elasticiteten och ger också huden en fräschare ton.

 

Vad kan Restylane Skinboosters göra för mig?

Restylane Skinboosters är det senaste inom hudföryngring. Det förbättrar fuktbalansen och spänsten i huden så att den känns och ser slätare ut. Det är idealiskt för en del områden som brukar vara svåra att förbättra, t.ex. ovansidan av händerna, halsen, urringningen och ansiktet.

 

Hur går det till?

En behandling med Restylane Skinboosters görs i tre steg med några veckors mellanrum. Resultatet syns i flera månader och du kan sen bevara resultaten genom att göra om behandlingen en eller två gånger om året. En behandling tar ca 30 minuter och kräver inga förberedelser. Man kan bli lite röd och öm i de områden som behandlats och man kan också få något blåmärke.

 

Enkelt och rent, säkert och naturligt

Restylane Skinboosters är precis som alla produkter inom Restylane en genomskinlig gel bestående av hyaluronsyra, en naturlig substans som finns i all vävnad. Resultaten syns länge men de är inte permanenta vilket ger dig en stor valfrihet. Att Restylane Skinboosters minskar tecken på åldrande är vetenskapligt bevisat. Restylane har använts säkert i 10 miljoner behandlingar över hela världen.

 

Restylane Skinboosters förbättrar andra skönhetsbehandlingar

Att komplettera Restylane Skinboosters med behandlingar med andra varianter av Restylane förbättrar ytterligare ditt utseende. När Macrolane™ ger dina bröst en fin form kan Restylane Skinboosters släta ut huden i urringningen för att fullborda utseendet.

Före och Efter

Patienten har behandlats med Restylane Skinboosters™ och Restylane Skinboosters™ Light.

Patienten har behandlats med Restylane Skinboosters™ Light.

Patienten har behandlats med Restylane Skinboosters™.

Patienten har behandlats med Restylane Skinboosters™.