Välkommen till vår värld gilla oss på Facebook.
 Instagram-icon

Hårbottenproblem -Håravfall

Nu är plåstret som motverkar håravfall här!

Forskningen har tagit ett stort steg framåt!!!

IMG_5522_2
Trikologi mot håravfall och andra hårbottenproblem
Trikologi är som en superkur mot bland annat håravfall, produkten vi säljer kommer direkt från Italien och har vid våra egna tester get strålande resultat.

Plåster mot håravfall(Cerotti fattore crescita)
Kliniska studier visar en volymökning på 30% efter 2 månaders användning.
Plåstret ökar blodtillförseln till hårsäckarna, ger näring, stimulerar tillväxten och dämpar fettproduktionen vilket förbättrar förutsättningen för håret att växa sig starkt. Plåstret sätts på huden mellan käkvinkel och hårfäste på natten och under 12 timmar frigörs en serie aktiva ingredienser som verkar synergistiskt på de främsta orsakerna till håravfall. Närande och stimulerar hårets återväxt. Applicera varje kväll. Rengör och torka området mellan hårfästet och örat och tryck fast plåstret. Låt sitta i 12 timmar.

Trikologi En naturmedelbaserad behandling – utan biverkningar

Efter 8 veckor

Efter 8 veckor

Före behandling

Före behandling

Alla små hår som du ser mellan dom långa grova är nytillväxt efter 7 veckors användning av plåstret

Alla små hår som du ser mellan dom långa grova är nytillväxt efter 7 veckors användning av plåstret

Alla produkter är kliniskt testade, organiska och allergitestade på människor, inte på djur!

Vi hjälper dig med alla sorters hårbottenproblem. Vi behandlar problem som psoriasis, torr mjäll, fet mjäll, mjälleksem, fet hårbotten, fett hår, klåda, livlöst hår och håravfall.

Oberoende av anledningen till håravfall kan vi i de allra flesta fall få helt stopp på det. En hårsäck som är helt död finns det dock ingen möjlighet att ”väcka liv” i igen.  Detta sker helt utan kirurgiska ingrepp, laserbehandling eller kortisonterapi. Vi arbetar alltid utifrån personens individuella problem. Behandlingen börjar med en personlig analys, då vi undersöker hårbotten med en microkamera. Med denna kamera som förstorar hårbotten 200 gånger kan vi se hårets, hårbottens och hårrötternas kondition, utifrån detta kan vi ställa en diagnos.

Hårets uppbyggnad o håravfall

Håret är uppbyggt av protein fibrer och består av keratin celler som produceras av hårsäcken. Hårsäcken har direkt kontakt med kapillärer som ger näring till hårlöken. Vi har ca 150.000 hårstrån på huvudet. Vi tappar normalt ca 100 hårstrån per dag. Tappar vi mer är det klart onormalt. Håravfall kan ha många orsaker, t. ex. genetiskt, stress, näringsbrist, medicinering, graviditet eller hormonrubbning.  Finns det minsta lilla tecken på att det finns aktivitet i hårsäckarna, kan vi med denna metod tillsätta aktiva organiska ingredienser, proteiner och mineraler för att aktivera hårsäckarna och få tillbaka hårväxten och återställa balansen i hårbotten, då det är obalansen som är upphov till mjäll, fett, klåda osv.

Ofta ses håravfall i kombination med en fet hårbotten, som i sin tur leder till fet mjäll, som orsakas av att det är rubbning i fettproduktionen nere i hårsäcken. Fettet oxideras och täpper igen hårsäcken.

Hårets växtcykel är indelat i 3 faser:

  • Tillväxtfas (anagen): I denna fas föds och växer hårstrået. Denna period sträcker sig över 3-6 år. Normalt har vi 85-90% av våra hårstrån i denna fas.
  • Övergångsfas (katagen): Här slutar håret växa och släpper kontakten med hårlöken och blodtillförseln. Denna period sker under 2 veckor. Normal har vi 1% av våra hårstrån i denna fas.
  • Vilofas (telogen): Under denna period som är 2-3 månader lossar håret från hårsäcken genom att det blir utknuffat av det nya hårstrået som kommer under. Normalt har vi 14% av våra hårstrån i denna fas.

Undersökning med microkamera – kostnadsfri konsultation

Med 25 års erfarenhet av metoden har man kunnat hitta ca 240 olika varianter av hårbottenproblem. Noggrann analys med microkamera ger bästa grund för personliga diagnoser och behandlingar.

För att kunna ställa rätt diagnos använder vi microkameran som förstorar upp hår och hårbotten 200 gånger. Via en monitor/dataskärm kan vi se hårbottnens struktur, om den är fet eller torr. Vi ser om det finns liv i hårsäckarna, de hårsäckar som är i dålig kondition kan vi ge tillbaka växtkraft, vilket ger ett kraftigare o mer välmående hårstrå. Därmed ett synligt tjockare hår. Med informationen som microkameran ger ställer vi en diagnos och ger recept för en passande behandling.

Vi lämnar ingen ensam med våra naturmedel.

Hur går behandlingen till?

Hela salongsbehandlingen består av tre steg och tar ca 1 timme och 30 minuter. Först rengörs hårbotten. Olika ingredienser, beroende av problemet, blandas och appliceras i form av en inpackning i hårbottnen och följs av massage, vilken får i gång blodcirkulationen. Sedan skall kuren verka i hårbotten 40 minuter i värme, för att sedan tvättas ur. Efter det följer en efterbehandling som ej skall sköljas ur.

Hur känner du under behandlingen?

Det känns svalkande och behaglig. Man upplever behandlingen som avslappnande och skön. När håret sedan torkat känns det mycket fräscht o luftigt, med härlig volym.

De flesta kan hjälpas

Erfarenheten av trikologimetoden visar att de allra flesta kunder som rekommenderas behandling uppnår goda resultat och upplever god och långvarig effekt. Många blir helt bra, andra uppnår märkbar förbättring.

Vi lämnar absolut inga förhoppningar om vi anser att vi inte kan hjälpa dig med dina problem. Behandlingen har inga påvisade biverkningar.

Uppföljning av behandlingen

Vi har som mål att följa upp samtliga patienter efter avslutad behandlingsperiod.

Vi vill därför att färdigbehandlade patienter skall komma på ett återbesök efter 3 månader, en såkallad efterkontroll. Denna kontroll är självklart kostnadsfri.