Välkommen till vår värld gilla oss på Facebook.
 Instagram-icon

Kosmetisk pigmentering

Kosmetisk pigmentering är en semi-permanent tatuering (även kallad handmetoden/ microblading eller 3D) med stråteknik för ett naturtroget utseende.

Ögonbryn  
Tillsammans med kunden bestäms färg och form. Vi siktar alltid på att det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag (bryn kan ej få en IDENTISK form, då muskelsymmetrin på brynen skiljes åt.) Jag börjar med att tatuerar strå för strå och ett naturtroget ögonbryn skapas.  Oftast tar behandlingen endast ca 1-2 timmar. Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 45 dagar efter utförd behandling.

Kosmetisk pigmentering_472px_bred

3Dbryn

Viktigt inför första besöket att du…
inte är gravid/ammar.
inte äter blodförtunnande mediciner.
inte har en pågående behandling för acne.
inte har högt blodtryck.
inte har blodsjukdomar.

Vad ingår i priset?
Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation och ett återbesök inom 45 dagar. Om du har en gammal tatuering eller pigmentering så MÅSTE du kontakta oss före bokning så vi kan säkerställa att vi kan genomföra behandlingen.

Hållbarhet
Hållbarheten är individuell, vissa kan behöva en påfyllning (“touch-up”) efter 3 månader medans andra kan vänta upp till 1 år. Det är olika från hud till hud. Faktorer som kan påverka är t ex hudtyp, livsstil(solexponering, peeling mm) och ålder. Vi kan därför inte garantera hur längre just din tatuering kommer att hålla. Observera att vi inte kan garantera att just din hud kan acceptera färgen.

Smärta
Behandlingen är inte smärtfri. Smärtan är väldigt individuell från person till person. Vissa tycker att det knappt känns, medans andra tycker att det är en liten smärta.

Mediciner & behandlingar
Kosmetisk pigmentering kan tidigast göras 2 veckor efter en behandling med Botox.
Behandlas du med isotretonoid (för acne) så måste du vänta 6 månader efter avslutad behandling.
Inga blodförtunnande mediciner får ha ätits inom 2 dagar före behandlingen. Risk för infektioner, ovanligt men kan inträffa.