Välkommen till vår värld gilla oss på Facebook.
 Instagram-icon

Jane Iredale

Hudvårdande mineralmakeup från Jane Iredale som en förlängning av din hudvård.

Make-up serien

Vår filosofi är att den vackraste makeupen är en sund hud. Därför är vår mineralmakeup ett komplement till din professionella hudvård. Våra produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel och tilltäppande mineraloljor.

För att förstärka effekten av mineralernas hudvårdande egenskaper är produkterna berikade med extrakt av granatäpple, grönt te och alger. Vitaminer och antioxidanter skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan.

Vår makeupserie innehåller alla produkter du behöver för att skapa en vacker makeup, från mineralfoundations till mascara och läppglans. Det har aldrig varit enklare att vara naturlig!

Samtliga produkter är:

Dermatologiskt testade

Icke-irritativa

Allergitestade

Hypoallergena

 

 

Obs! Jane Iredales foundations med SPF rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation som säkra skydd mot UV-strålning.

Om Jane Iredale

Grundaren till Iredale Mineral Cosmetics är Jane Iredale. Hon var den första som såg potentialen i mineralmakeup och dess hudvårdande egenskaper. Tillsammans med plastikkirurger och dermatologer utvecklade hon 1994 makeupserien Jane Iredale – The Skin Care Makeup®.

Varför mineralmakeup? Vår makeupserie består av en avancerad blandning av mineraler och pigment som låter huden andas. Endast en applicering ger ett mycket hållbart resultat. Mineralerna ger ett naturligt skydd mot skadlig UV-strålning. Dessutom lugnar de känslig och irriterad hud.11201_m_GOLD 24kdust

Vi strävar efter att våra produkter och förpackningar ska ha en minimal inverkan på miljön. Som ett led i detta har vi bland annat sett till att våra pressade mineralfoundations, PurePressed Base, kommer i refills.

 

Välkommen in så hjälper vi Dig att välja ut rätt produkter och rätt nyanser!