Välkommen till vår värld gilla oss på Facebook.
 Instagram-icon

Ansiktslyft

Ansiktslyft – utan kirurgiskt ingrepp

Behandlingen tränar upp ansiktsmusklerna, gör dom fastare och spänstigare. Behandlingen minskar rynkor särskilt kring ögon och mun. Denna behandling är att jämföra med att man tex tränar magmusklerna för fastare mage, armmusklerna för fastare armar osv.

Det är vetenskapligt bevisat att ansiktet och halsen, precis som kroppen, behöver muskelövning för att slappa muskler skall återfå sin fasthet och blodcirkulationen, som tillför huden näring o transporterar bort slaggprodukter, skall fungera optimalt. Slendertone övar upp de viktigaste ansiktsmusklerna, dvs muskler som stöder ansiktets konturer och som ger ansiktet dess uttryck. Behandlingen söker höja de delar av ansiktet som fallit ner, tex ögonbrynen, kinderna och hakans linje.

Dessutom stimulerar denna vetenskapligt riktiga muskelövning blodcirkulationen och främjar härigenom tillförseln av näring till huden. Hudvävnaderna blir fastare och ansiktsfärgen bättre. Ansiktsmuskulaturens nya fasthet och elasticitet minskar förekomsten av tunna linjer och fina rynkor, just rynkor uppkommer på grund av otillräcklig elasticitet i huden.

Slendertone verkar tillsammans med naturen och tränar ansiktets skönhetsmuskler, och i de flesta fall där spåren av ett naturligt åldrande kan mjukas upp genom regelbundna ansiktsbehandlingar som stimulerar blodcirkulationen kan man märkbart förbättra:

  • Ansiktsdragen i sin helhet
  • Hudens elasticitet. Tunna streck och fina rynkor försvinner
  • Hudens fasthet och spänst
  • Hudvävnaderna
  • Ansiktsfärgen

En fullständig behandling tar 20-30 minuter. Man skall göra 10 st behandlingar för att få ett bestående resultat, därefter en behandling i månaden för att underhålla musklernas spänst.