Välkommen till vår värld gilla oss på Facebook.
 Instagram-icon

Ansiktsbehandlingar

Vi startar alltid våra ansiktsbehandlingar med en hudanalys som hjälper oss att skräddarsy behandlingen för att tillgodose just din huds behov. Vi föreslår vilka behandlingar du kommer att behöva för att uppnå ett optimalt resultat, samt ger dig råd om produkter för dagligvård. Behandlingen avslutas alltid med en specialanpassad moisturizer. Som ett extra skydd för huden och en förlängning av behandlingen lägger vi vår underbara minerlmake-up så att du känner dig bekväm när du lämnar vår salong.

Quickfix 30 min
En snabb uppfräschning och hydrating av din hud.
Rengöring, peeling och en härlig fuktgivande mask.

Basic ansiktsbehandling 1 tim
En energigivande timma för den hud som behöver fukt o näring vilket tillgodoses genom hela behandlingen. Rengöring, peeling, massage, mask, handmassage och en vacker formning av ögonbrynen.

Porrengöring 1 tim
Här läggs extra betoning på tömning av orenheter i huden. Portömning görs på ansikte, bröst eller rygg. Rengöring, djupverkande peeling, ånga, sammandragande mask.

Ultimate ansiktsbehandling 1,5 tim
En ultimat uppfräschande och djupgående behandling som innehåller alla moment i en klassisk ansiktsbehandling. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage, serum, mask, handmassage och en vacker formning av ögonbrynen.

All Inclusive behandling 1 tim 45 min
Denna behandling innehåller all moment som i Ultimatebehandlingen men här får du även dina bryn och fransar färgade.

De Luxbehandling 2 tim
För dig som vill unna dig det lilla extra. En vårdande, lugnande och avslappnande lyx behandling för ansiktet. Ryggmassage, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, massage, specialmask och handmassage.

Mr Face 1,5 tim
Behandling speciellt framtagen för att passa mäns hud. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage, mask.

Ansiktsmassage 30 min
Unna dig en stunds ljuvlig avkoppling. Rengöring, massage